Нд. Тра 12th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

В останній місяць осені мережа Varus відкрила одразу три супермаркети в Києві, до звільненого Херсону активно повертаються національні продовольчі мережі, Ашан відкрив нові точки Pick up Point у Києві та Бучі, мережі SPAR та Наш Край активно відкривають нові франчайзингові точки, а також інші новини сегменту продовольчого роздробу України, передає RAU.

Varus відкрив супермаркети у Києві на Троєщині, Позняках та Оболоні

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Varus продовжує розширювати свою мережу у Києві. Так, 1 грудня був відкритий третій новий супермаркет Varus. Сучасний магазин площею 1500 кв. м розташувався в одному із спальних столичних районів – Троєщині, за адресою проспект Червоної калини, 44 А.

Нагадаємо, що це вже третій столичний супермаркет мережі, який відкрився наприкінці цього року з метою забезпечити жителів великих спальних районів продовольчими товарами. Так, у листопаді свої двері відкрили нові маркети на Позняках (вул. Драгоманова, 40 Г) та Оболоні (вул. Героїв полку “Азов”, 12 А).

Площа магазину на Позняках, відкритого 28 листопада, дещо менша – 1000 кв. м, Зазначимо, що даному маркеті доступні онлайн-замовлення та доставка. Трохи раніше, з 19 листопада почав працювати сучасний супермаркет Varus площею 1500 кв. м, який розташувався у БФК Lake Plaza на вулиці Героїв полку “Азов” (колишня Маршала Малиновського), 12 А. Це не звичайний супермаркет, а ще й стильний фуд-хол зі свіжими овочами, сирами та м’ясними делікатесами різних країн світу.

Три нових Файно Маркет

Роздрібна мережа з Кропивницького Файно Маркет продовжує освоювати свій домашній регіон, відкриваючи додаткові торгові точки. Зокрема, 25 листопада відкрився новий магазин Файно Маркет у Кропивницькому за адресою вул. Садовського, 91/74. Трохи раніше мережа відкрила ще один магазин формату «біля дому» в смт Чорнобай (Черкаська область) за адресою вул. Центральна, 97. Нарешті, на початку грудня відкрив свої двері маркет в місті Сміла Черкаської області, який знаходиться на вул. Богдана Хмельницького, 36. В усіх торгових точках пропонують якісні, різноманітні продукти та файну каву. Окрім того, ритейлер закупив партію генераторів, які вже встановлюються в усіх маркетах. Навіть є список магазинів Файно Маркет, які працюють при відключенні електроенергії.

Новий SPAR на Івано-Франківщині

З 29 листопада новий SPAR відкрився у с. Микуличин (Івано-Франківська область) на вул. Грушевського, 54 А. У магазині площею 161 кв. м працює дві каси. У закладі можна придбати чимало товарів власного імпорту та товарів власної торгової марки від кращих європейських виробників. В новому SPAR хороший асортимент на щоденні товари, а також лінія готових страв. Також магазин має відділ Food to Go. Нагадаємо, одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів розвивається в Україні за системою франчайзингу.

Наш Край розширює кількість партнерів

Попри активну фазу війни у мережі магазинів Наш Край стає більше партнерів-франчайзі. Один з магазинів відкрився у передмісті Києва, в селі Білогородка (вул. Тернівська, 2 А). Його торгова площа складає 150 кв м, а для зручності гостей відкрито дві каси.

Ще один заклад відкрили у Житомирській області в селі Новоівницьке (вул. Лісова, 18). В магазині площею 120 кв. м теж функціонують дві каси. Також працюють відділи власної кулінарії та випічки.

Ювілейні відкриття мережі Сім23

Західноукраїнська мережа маркетів Сім23 у листопаді відзначила своє 10-річчя. За цей час вона стала однією з найвідоміших мереж у західній частині України, а у Волинській та Тернопільській областях досягла статусу лідера за кількістю маркетів. На цей час вже відкрито більше 150 маркетів у п’яти областях. Зокрема, у листопаді були запущені в роботу нові магазини у Львові (вул. Пасічна, 173, та вул. Сихівська, 13) й Івано-Франківську (вул. Є. Коновальця, 298 Ж). Окрім того, нові торгові точки з’явилися у Луцьку (вул. Воїнів-афганців, 7) та місті Рівне (пр. Миру, 15). Нарешті 1 грудня почав роботу ще один новий маркет в смт Брюховичи (вул. Сухомлинського, 1 А), яке входить до складу Львівської міської об’єднаної територіальної громади.

АТБ, Сільпо, Велмарт повернулися в Херсон

Компанія АТБ-маркет однією з перших торговельних мереж почала відновлювати роботу магазинів у деокупованому місті Херсон. Зокрема, 20 листопада для мешканців відкрив двері магазин мережі по вул. Миколаївське Шосе, 30 Б. Через три дні до них додалися ще два магазини по вул. Гвардійської Херсонської дивізії, 22 А, та Людвіка Заменгофа, 1, корпус 2 А.

Майже одночасно, з 24 листопада відновлений буквально «з нуля» Сільпо почав працювати у Херсоні на просп. Будівельників, 27 А. Ще один Сільпо заплановано до відкриття в ЦУМ, на вул. Ушакова, 49. Нагадаємо, тут у грудні 2020-го відкрився дизайнерський супермаркет у стилі ар-брют.

Також за повідомленням власника мережі Велмарт Романа Луніна, до кінця листопада мав запрацювати єдиний супермаркет мережі в Херсоні, він має площу до 2000 кв. м. До магазину вже почали завозити товар.

Оновлення найстарішого гіпермаркету Fozzy

У Вишневому оновили найстаріший магазин Fozzy Group – гіпермаркет Fozzy. Нагадаємо, перший Fozzy Cash & Carry в Україні почав роботу у 1997 році у Вишневому Київської області за адресою Промислова, 5. Саме він 25 років тому став найпершим торговим об’єктом тоді ще майбутньої Fozzy Group, у власності якої мережі Сільпо, Le Silpo, Фора, Thrash! Траш!, Favore, Біла ромашка і rіngoo, а також дев’ять гіпермаркетів Fozzy, що працюють в форматі cash & carry. Загалом – майже 700 торгових точок. На початку листопада “вишневий” Fozzy представили після ребрендингу. В гіпермаркеті площею близько 10 000 кв. м представлено понад 50 000 товарів продовольчого і непродовольчого напрямів. Як виглядає оптово-роздрібний гіпермаркет після ребрендингу можна роздивитися тут.

Ашан відкрив нові Pick up Point в столиці та в Бучі

Новий та один із найбільших магазинів Ашан формату Pick up Point відчинив свої двері 17 листопада у Києві на вул. І. Сікорського, 4 Б. Тут на полицях представлено понад 2500 найменувань товарів. Площа магазину складає 130 кв. м. Традиційно в магазинах цього формату Ашан готує хот-доги та випікає хлібобулочні вироби. Формат Ашан Pick up Point – це не лише фізичний магазин, а й точка видачі замовлень. У новому Ашан на Сікорського також є можливість скористатися Pick-up зоною для оформлення замовлень з сайту Ашан.ua та поштоматом.

Тижнем раніше Ашан Україна запустив магазин такого ж формату у Бучі, влітку – в Ірпені. Та анонсував ще кілька нових відкриттів у Києві та містечках-сателітах столиці до кінця року.