Вт. Тра 21st, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Компанія Mastercard третій рік поспіль організовує премію Women SME Leaders Awards, щоби відзначити видатні досягнення жінок-підприємиць, власниць і керівниць малих та середніх бізнесів у країнах Східної Європи, Близького Сходу та Африки.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

До участі в конкурсі запрошуються малі та середні бізнеси, якими володіють та керують жінки. Оборот компанії не має перевищувати 13,6 млн доларів США, а чисельність штату має сягати від 6 до 50 працівників. Доєднатися можуть усі власниці або керівниці бізнесу, які мають головний офіс або представництва у країнах Східної Європи, Близького Сходу та Африки або які надають послуги на цих ринках. 

Прийом заявок на участь у конкурсі відкрито до 20 травня 2024 року [1].

«Бізнеси, очолювані жінками, є потужною силою у світовій економіці та драйвером економічного зростання та стабільності. Розширення можливостей для жінок-підприємиць та бізнес-лідерок не лише розкриває їхній безмежний потенціал, а й сприяє загальному процвітанню суспільства. Премія Mastercard Women SME Leaders Awards покликана відзначити видатні досягнення учасниць конкурсу», – зазначила Амна Аджмал, виконавча віцепрезидентка з розвитку бізнесу Mastercard у країнах Східної Європи, Близького Сходу та Африки.

Переможниць буде оголошено 6 червня 2024 року під час урочистої офлайн-церемонії в Дубаї. Вони будуть визначені в 15 категоріях [2]: від креативного лідерства до соціального впливу та життєвих досягнень. Кандидаток, які увійшли до шортлиста, оцінюватиме авторитетний суддівський комітет, членами якого є лідери галузі, які відзначатимуть успішність та інноваційність жінок-підприємиць.

Започаткована у 2022 році, премія Women SME Leaders Awards слугує платформою для підтримки та заохочення підприємиць, які своїм прикладом надихають майбутні покоління бізнес-лідерок у регіоні. Минулого року на участь у конкурсі було подано понад 4500 заявок, а цей рік обіцяє бути ще більш охопним і вражаючим, звеличуючи жінок-лідерок у бізнесі.

Премія створена в рамках глобального зобов’язання Mastercard залучити 25 мільйонів жінок-підприємиць до цифрової економіки до 2025 року, і ця ціль була досягнута торік, за два роки до запланованої дати. Премія підкреслює відданість компанії своїй меті побудувати більш сталий та інклюзивний світ. 

Про Mastercard (NYSE: MA)

 

Mastercard – глобальна технологічна компанія в галузі платежів. Наша місія – забезпечуючи безпечні, прості, технологічні та доступні транзакції, розвивати та зміцнювати цифрову економіку, яка надає переваги усім та всюди. Використовуючи захищені дані та мережі, створюючи партнерства та спираючись на те, що надихає, ми надаємо інновації та рішення, які допомагають людям, фінансовим інститутам, урядам та бізнесу реалізовувати їхній найбільший потенціал. Ми ведемо бізнес більш ніж у 210 країнах та територіях і створюємо стійкий світ, який відкриває безцінні можливості для всіх. www.mastercard.com

1.Учасниці можуть бути номіновані в декількох категоріях.

2.Повний перелік номінацій – креативна лідерка; лідерка у сфері F&B; ритейлерка; лідерка у системі освіти; лідерка у сфері здоров’я; новаторка; лідерка у сфері професійних послуг; лідерка у сфері моди та краси; лідерка засобів масової інформації; візіонерка; лідерка завтрашнього дня; лідерка соціального впливу; нагорода за досягнення впродовж життя; домашній бізнес року; мама-підприємиця року.