Нд. Тра 5th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Вирушити в подорож, щоб скуштувати різні національні страви та делікатеси з різних країн – для багатьох це лише нездійсненна мрія. Однак проблема досить швидко вирішується, якщо відшукати у себе в місті заклад, де страви готують за класичними та автентичними рецептами. Саме таким є ресторан суші Roll Club.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Як відправитися в подорож Азією з дому?

Суші та роли – це традиційна японська страва, яка стала популярною по всьому світу. Однак класичний рецепт вже давно видозмінили і зараз можна зустріти незвичайні поєднання, про які японцям навіть страшно було б уявити. Однак європейська традиція дещо відрізняється від азіатської, тому заклади все частіше пропонують замовити суші, в яких поєднано кілька кулінарних технік, смаків та квітів. Roll Club також вирішили не відставати від світової тенденції. Однак, у меню присутні класичні роли та суші за японською рецептурою, з великою кількістю риби та морепродуктів. Вони завжди тримають задану форму завдяки правильному рису, виготовленому також за спеціальними секретними рецептами. Roll Club у меню мають такі класичні японські страви:

  • Фенікси з рибою, морепродуктами та ікрою, які загорнуті в норі.
  • Суші з великою кількістю свіжої риби, які лежать на грудках з рису.
  • Макі. Маленькі роли.
  • Дракони. Великі набори з незвичайним поєднанням смаків та кольорів, де роли викладені у певному порядку.
  • Урамакі, які дозволять насолодитися рисом, що не як прийнято всередині, а зовні роль.

Це найавтентичніші суші у Львові, які дозволять заощадити гроші на квиток до Японії. Варто лише зробити замовлення, і частка японської культури опиниться на тарілці. Крім того, кожен набір ролів та суші супроводжується спеціальними добавками – соєвим соусом, імбиром та васабі. Вони дозволяють освіжити смак і зробити його яскравішим, насиченим. Так рис та риба грають новими фарбами. І головне – що це теж у японській традиції саме таке вживання. До набору також йдуть спеціальні палички для їжі. Це дозволяє долучитися до японської культури та уявити, ніби Ви справді там знаходитесь. Всі ці елементи допоможуть подумки вирушити в подорож Японськими островами.

Що особливого у доставці від Roll Club?

Як і заведено, Roll Club пропонують великі порції, щоб можна було наїстися навіть одним набором. Кожен шматочок насичений смаками, він поживний. Риби, морепродуктів та ікри в ролах та суші дуже багато, вони добре відчуваються навіть незважаючи на велику кількість рису та водоростей.

Ще одна особливість доставки від Roll Club – це якісна упаковка. Роли і суші доставляються в міцних боксах, які можна використовувати як тарілки, наприклад, замовляючи на роботу або для пікніка. Це практично та гігієнічно, дозволяє захистити вміст від бруду та сонця. На сайті можна до укомплектувати свій набір, наприклад, додати додаткову кількість соєвого соусу. Це також дуже зручно.

Швидка доставка – це один із ключових плюсів Roll Club. Доставка суші містом здійснюється мінімум за годину, що досить швидко. Є власні кур’єри, які відмінно орієнтуються в місті і знають найкоротші маршрути. Щоб оформити замовлення, є спеціальний сайт, на якому представлені описи кожної страви. Так буде легше визначитись. Крім того, кожну позицію супроводжує достовірне зображення. Так буде зрозуміло, як блюдо виглядає насправді. Те, що надає доставка суші у Львові від Roll Club завжди відповідає заявленому на сайті. Сплатити можна там або дочекатися кур’єра і розрахуватися наявністю/безготівковим платежем.