Нд. Тра 5th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Прийшовши додому після важкого дня, іноді хочеться розслабитися та дозволити собі відпочити, не готувати вечерю. Тут справжнім порятунком стає доставка ролів. Це досить калорійна та збалансована за компонентами страва, яка з легкістю замінить повноцінну вечерю. Там буде одразу все, що потрібно. Замість салату, запеченої риби та рисової каші – маленькі роли і суші, в яких є все те ж саме більш концентровано. Їсти їх набагато зручніше, та головне – не треба самим готувати. 

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Чим зручна доставка суші?

Морепродукти та риба, які йдуть до складу суші та ролів досить дорого коштують. Вирішивши приготувати суші самостійно, доведеться з цим зіткнутися. На прилавках не можуть продавати по кілька грамів кальмара або тунця – доведеться брати весь шматок, хоча для суші цього буде багато. А оскільки готують із сирої риби, то більшість купленого не буде використана. До того ж деякі інгредієнти практично неможливо знайти у звичайних магазинах. Їхній пошук може зайняти багато часу та сил. Набагато вигідніше та зручніше просто замовити роли та порадувати себе делікатесами. Азіатська кухня досить ситна, там за традицією має бути багато риби та великі порції. У цьому також полягає зручність такої страви – нею справді можна наїстися. 

Замовити роли та суші для комфортних посиденьок з друзями на природі точно буде правильним рішенням. Доставлення зазвичай приходить у спеціальному пакуванні – своєрідних боксах, які потім можна використовувати як тарілку. Всі додаткові інгредієнти також йдуть в окремих упаковках-корбах, що зручно для їжі поза домом. Це:

  • васабі; 
  • імбир; 
  • соєвий соус.

Зручно замовити роли й на роботу як обід, щоб не нести з собою їжу з дому. Головне, щоб ресторан, у якому роблять замовлення, мав зручний сервіс. І у Roll Club він якраз такий. 

Що особливого в Roll Club?

Все створено для того, щоб клієнтам було комфортно. Зрозуміла орієнтація по сайту та фільтри дозволять знайти саме те, що потрібно. Роли та суші розбиті за видами, наприклад, вегетаріанські або великі роли XL. Також є розбивка по інгредієнтах, щоб клієнти могли відразу знайти улюблені страви, наприклад, з тунцем. 

Важливо, щоб було не лише зручно, а й смачно. Та про це також подбали в Roll Club. Кожен шматочок риби або морепродуктів вміло поєднаний з іншими інгредієнтами, щоб вийшло повноцінне блюдо. Воно може бути солонуватим, із солодким та кислими нотками особливо з соєвим соусом та іншими добавками. Асортимент ресторану досить широкий, тому вдасться замовити роли в Київ такі, яких більше немає. Кухарі вміло слідують сучасним віянням, пропонуючи незвичайні поєднання. Вони також працюють над формою та подачею, наприклад є рожеві роли або чорні з чорнилом каракатиці. Усі нові тренди намагаються запровадити одразу ж, щоб клієнти були задоволені. Використовуються також й популярні техніки, наприклад, створюються суші-бургери. 

Різноманітні заклади у Києві пропонують своє доставлення страв, та Roll Club у цьому плані не стали винятком. Вони мають власних кур’єрів, тому тут реально швидка доставка. Роли та суші готують та доставляють мінімум за одну годину. Це висока швидкість для такого продукту, але якість від цього не погіршується. Є можливість отримати безоплатне доставлення містом. Для цього необхідно замовити на 400 грн. та більше. Доставлення можливе лише у разі, якщо сума замовлення становить мінімум 250 грн. Якщо менше – можливий лише самовивіз. Зробити замовлення можна прямо на сайті, правильно вказавши всі дані у спеціальній формі. Так само можна й відразу внести оплату або заплатити вже кур’єру.