Чт. Тра 2nd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Замовити піцу додому – сьогодні це стало звичною справою, коли не хочеться готувати чи друзі несподівано налетіли у гості. Проте всім нам знайома служба доставки має досить глибоку історію, і люди природно не відразу прийшли до цього. Швидка доставка сьогодні вже нікого не здивує. Однак раніше справи були інакше.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Як виникла доставка?

Історія сягає ще за часів існування Римської імперії, коли готову їжу доставляли для військових, оскільки іноді на місці було проблематично готувати. Далі про доставку саме із закладів харчування практично нічого не відомо, і лише вже у 20 ст. Після закінчення Другої світової війни ресторани почали пропонувати такі послуги. Якщо говорити саме про піцерії, то першим закладом, який запропонував доставляти цю страву, став Dominos. Вони бачили, який є попит на готову їжу в США. Заслуга розповсюджувачів доставки піци належить власникам цього закладу – Тому та Джеймсу Монаганам. Вони з 1965 почали доставляти піцу зі свого ресторану Domino’s Pizza. Водночас у США військові, які повернулися з Другої світової війни, вирішили познайомити співвітчизників з європейською стравою. Завдяки цьому воно стало популярнішим і досі не втрачає своєї привабливості.

З появою доставки піци почали формувати особливі правила, яких потрібно дотримуватись для правильного транспортування цієї страви. Піца доставка відрізняється від інших страв тим, що вона має прийти гарячою. Вся справа в тому, що сир, що тягнеться, повинен бути теплим, щоб зберегти такі свої властивості. При повторному розігріванні піца вже не буде такою смачною, тісто розмокне, не буде хрустким. Зробити так, щоб піца була гаряча можна тільки за умови дотримання наступних правил:

  • наявність спеціальної термо сумки, яка зможе підтримувати та зберігати початкову температуру;
  • швидка доставка, щоб час між приготуванням та споживанням був мінімальним.

Похвалитися таким може не кожен заклад, але мешканці Харкова знають, де найкраща доставка піци. Найсмачніша піца у місті – тільки у Roll Club.

Швидка та якісна доставка піци у Харкові від Roll Club

Мережа ресторанів Roll Club пропонує швидку доставку, щоб клієнти отримували лише свіжу та гарячу піцу якнайшвидше. Здійснюється це за допомогою професійних кур’єрів від закладу, які відмінно орієнтуються Харковом, обираючи найоптимальніші маршрути. При замовленні відразу повідомляється, як швидко він зможе приїхати, щоб клієнт міг розраховувати свій час. Це досить зручно, адже фіксований час доставки дозволить підготуватися до урочистостей, саме щоб на столі все було, коли доставлять піцу.

Заклад відрізняється також широким асортиментом, є піци на будь-який смак. Це не тільки класична Маргарита, але також різні поєднання та інгредієнти, які здавалося б неможливо поєднати між собою. Наприклад, цибуля фрі, корнішони, яловичий фарш та орегано. Або ж досить нетипове поєднання ростбіфу, салямі та помідорів. Головне, це великі порції від Roll Club, яких вистачить накопичити велику компанію друзів за святковим столом. Ресторан завжди враховує модні тренди, постійно оновлюючи меню та пропонуючи новинки, здатні здивувати навіть вимогливих клієнтів.

Відмінними якостями доставки є також низькі ціни. По місту вона коштуватиме 50 грн. Мінімальна сума замовлення складає 250 грн. Сплатити можна відразу на сайті при оформленні замовлення, а також безпосередньо кур’єру готівкою або за терміналом.