Нд. Кві 28th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Два оновлених ТЦ Епіцентр, два нових JYSK, флагманський магазин O!Some, магазин меблів Konstanta в ТРЦ Respublika Park, передача російського бізнесу Leroy Merlin місцевому менеджменту та інші новини ритейлерів, які продають товари для дому та затишку в матеріалі RAU.

Епіцентр відкрив другу чергу оновлення ТЦ у Києві та відновив об’єкт в Івано-Франківську

Запуск в роботу другої черги оновленого ТЦ Епіцентр на вул. Полярній, 20 Д у Києві відбувся 11 березня. На одному із входів до ТЦ з’явилася зона Мультисервіс. Вже до звичного клієнтам компанії Ключмайстру (виготовлення ключів) тут додалися майстерня з ремонту одягу, пральня та хімчистка. Ще однією новацією ТЦ став запуск Центру енергоефективних рішень, де можна придбати сонячні батареї, джерела безперебійного живлення, теплові насоси та інвертори. Для зручності покупців у ТЦ з’явився ще один Food Market, а поруч відкрився оновлений ресторан Benicasim, де крім кулінарії та готових страв можна замовити піцу та бургери. Загалом в рамках другої черги комплексу запускається оновлений торговий простір площею понад 20 000 кв. м.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Також компанія провела масштабне оновлення торговельного центру в Івано-Франківську. Офіційне відкриття об’єкта, розташованого на вулиці Івасюка, 17, відбулося 8 квітня. У межах оновлення Епіцентр збільшив площу ТЦ до 43 000 кв. м, удосконалив дизайн і навігацію, а також відкрив нові, раніше не представлені в місті магазини. Зокрема, на площі майже 4000 кв. м розпочав роботу продуктовий Food Market з великим фуд-кортом.

Епіцентр переміг на аукціоні ФДМ з продажу ЦМК “Укроборонресурси” за 210,6 млн грн

ТОВ “Епіцентр К” стало переможцем на приватизаційному аукціоні Фонду держмайна (ФДМ) із продажу цілісного майнового комплексу (ЦМК) держпідприємства “Укроборонресурси”: компанія запропонувала найвищу ціну в 210 млн грн із 21 претендента, перевищивши початкову ціну майже у 12 разів. Про це пише Інтерфакс з посиланням на повідомленні AUB.

ЦМК “Укробонресурси” розташований у Києві за адресою Саперно-Слобідський проїзд, 3. До нього входить 57 об’єктів нерухомого майна загальною площею 7421 кв. м, три автомобілі та комп’ютерна техніка. На земельній ділянці підприємства в Києві розташовані також житлові та нежитлові будівлі ОСББ “Либідь-3”, яке використовує земельну ділянку 1417 кв. м. Наразі госпсуд Києва розглядає справу за позовом ДП “Укроборонресурси” до “Либідь-3” про звільнення частини самовільно зайнятої земельної ділянки.

Мережа O!Some відкрила флагманський магазин в ТРЦ Хіт Mall

5 березня мережа магазинів азійських товарів O!Some відкрила новий флагманський магазин в київському ТРЦ Хіт Mall. Це вже п’ятий магазин в Україні, відкритий ритейлером під новим брендом. Як повідомила RAU пресслужба мережі, загальна площа магазину складає 133 кв. м. Такий формат передбачає максимальну представленість категорій товарів та SKU для забезпечення всіх потреб цільової аудиторії. Вибір нової локації в компанії обумовлюють оптимальними показниками трафіку ТРЦ, а також його вдалого розташування завдяки перетину людських та транспортних потоків.

O!Some – це українська мережа магазинів азійських товарів від засновників Usupso Ukraine. Наразі магазини мережі O!Some вже працюють також в Києві (ТЦ Globus і ТРЦ Dream Berry) та Одесі (ТРЦ FontanSky та ТЦ Fresh Market).

JYSK відкрив по магазину в київському ТРЦ Караван та львівському ТЦ Сріблястий

1 березня скандинавська мережа магазинів для дому JYSK відкрила в Києві outlet-магазин. Загальна площа магазину складає 1446 кв. м. Він побудований за сучасною концепцією мережі 3.0, із відповідним освітленням та просторим дизайном, а також зональним розміщенням товарних категорій для більш комфортних покупок. Магазин має формат аутлет, що передбачає значну кількість товарів зі знижкою. ТРЦ Караван розташовано на вул. Лугова, 12.

Ще один торговельний об’єкт ритейлера почав роботу 16 березня у Львові в ТЦ Сріблястий, розташованому по вул. Патона, 37. Це восьмий магазин мережі у місті. Його загальна площа складає 1341 кв. м. Також компанія анонсувала відкриття ще двох магазинів – у травні й червні в Коломиї та Києві відповідно.

У ТРЦ Respublika Park відкрили магазин меблів Konstanta

Відкриття магазину відбулося 1 березня. Як повідомили на Facebook торгово-розважального центру, меблева продукція Кonstanta родом з українського міста Харків. У магазині зібрані останні новинки корпусних і м’яких меблів, в тому числі: кутові і прямі дивани, крісла, шафи, кухні, столи, тумби і комоди, меблі для ванної та спальні.

Leroy Merlin передасть російський бізнес місцевому менеджменту

В материнській компанії Leroy Merlin заявили, що розпочали цей процес кілька місяців тому відповідно до міжнародних норм. Але є нюанс: угода має бути схвалена відповідними органами росії. Про це йдеться у повідомленні французької групи Adeo, якій належить мережа магазинів товарів для дому та ремонту Leroy Merlin. «Після більш ніж 18 років діяльності в росії передача контролю над компанією Leroy Merlin Russia місцевому керівництву повинна зберегти робочі місця 45?000 співробітників і гарантувати, що діяльність компанії залишиться на службі жителів країни», — заявили в компанії.

Представник компанії у розмові з росЗМІ уточнив, що активи будуть передані “локальному менеджменту в особі поточної ради директорів компанії”. За його словами, угода не вплине на роботу мережі, а відносини з партнерами та клієнтами залишаться незмінними. До ради директорів Leroy Merlin Russia входять генеральний директор Лоран Дефассьє, заступник генерального директора Марина Фітова, голова антикризового комітету та директор з персоналу Віра Бояркова та інші. Зараз до мережі Leroy Merlin у росії входить 111 гіпермаркетів у 65 містах рф.

IKEA продала свій останній виробничий майданчик в росії

Шведський ритейлер IKEA позбавився своєї меблевої фабрики в Новгородській області рф. Компанія продала свій останній виробничий майданчик в росії співвласнику петербурзької компанії Slotex Вадиму Осипову. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на росЗМІ. “Два інших підприємства дісталися лісопромисловій компанії з Комі “Лузалес”. Загальна сума всіх угод могла скласти близько 15 млрд рублів – на чверть менше від запитуваної продавцем суми. Фабриками цікавилися і великі компанії з інших галузей, але деякі з них не стали купувати підприємства через відмову IKEA передавати права на вироблені в рф меблі”, – йдеться у матеріалі.

IKEA рік тому заявила про повний вихід із російського ринку через повномасштабне вторгнення рф в Україну. Минулого тижня угоду з купівлі двох підприємств IKEA – у Тихвіні Ленінградської області та Красній Поляні Кіровської області – закрила лісопереробна компанія “Лузалес”. У IKEA в росії залишається мережа торговельних центрів Мега загальною площею 2,34 млн кв. м.