Пт. Кві 26th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Сільпо почав працювати у Херсоні на просп. Будівельників, 27-А сьогодні. Ще один магазин мережі – в ЦУМі, на вул. Ушакова, 49, – планують відкрити незабаром. Наразі супермаркети працюють на «мінімальному заряді», оскільки відновлюються з «повного нуля», повідомляє RAU.

Наприкінці квітня мережа Сільпо була вимушена остаточно піти з міста. За цей час росіяни розграбували немалу частину обладнання: як зазвичай, крали все, що можна було відкрутити – коптильню для риби, ваги, самокаси і купу невеличких штук. Повний перелік втраченого поки що невідомий, оскільки ритейлер планує проводити інвентаризацію вже після відкриття.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Мережа дочекалася, поки магазини Сільпо перевірять сапери ЗСУ, адже величезна кількість будівель громадського користування була замінована росіянами. Через постійні обстріли і неабияку завантаженість наших воїнів це зайняло кілька днів.

З першого дня роботи в магазинах у повному обсязі буде, так звана, стелажна продукція – тобто те, що стоїть на поличках і не потребує температурного режиму. Також ритейлер завозить свіжі фрукти та овочі та свіжий хліб. В Сільпо на вулиці Будівельників також обладнано три «холодні» вітрини з молочною продукцією, ковбасними виробами і тортиками, що місцеві жителі мали можливість відсвяткувати виборену свободу і потішити себе солодощами.

В Сільпо на вулиці Ушакова ритейлер встановлює потужніший генератор. Тож там буде більший вибір молочної продукції, м’ясних і ковбасних виробів, солодощів. Також тут буде свіжі риба і м’ясо, а також невелика кількість замороженої продукції – напівфабрикати, риба, овочі. Мережа сподівається запустити піч для піци. Ще в цьому магазині буде працювати кав’ярня. Крім кави та чаю з солодощами в ній тимчасово буде розміщено кулінарію з невеликим асортиментом,  оскільки готові страви щодня будуть привозити з Миколаєва.

Мобільний зв’язок з магазинах Сільпо поки що через Старлінки – мережа вай-фаю Сільпо доступна для всіх відвідувачів, також тут можна буде підзарядити свої телефони та павербанки.

Після доставки потужних генераторів в магазині на Ушакова запрацює пекарня, збільшиться асортимент замороженої продукції, запрацюють всі вітрини з гастрономією, молочною продукцією, кондитерськими виробами.

Поступово буде відновлено розкрадене росіянами обладнання, встановлено коптильню для риби та відновлено виробництво кулінарії в магазині на Ушакова.

Також ритейлер сподівається відновити супермаркет в ТРЦ Фабрика, який постраждав найбільше – був пограбований вщент і велика частина площі вигоріла.