Пт. Кві 26th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Машинки для стрижки волосся – один із невід’ємних атрибутів будь-якого перукаря. За допомогою правильно підібраного триммера можна робити чоловічі та жіночі стрижки в салонних умовах та вдома. Особливо широким функціоналом може похвалитися триммер браун, на прикладі якого розглянемо основні критерії правильного вибору машинки для стрижки волосся.

Кількість та види насадок

Одним з основних критеріїв вибору машинки для стрижки волосся є функціональність, яка в цьому випадку визначається тим, які насадки йдуть в комплекті, і скільки їх. Фірмові триммери Braun комплектуються цілим набором насадок, кожна з яких виконує певну функцію. Зокрема, у більшості моделей таких перукарських аксесуарів у комплекті йде спеціальна насадка для стрижки волосся, для корекції бороди та вусів, для видалення небажаних волосків в області носа та вушних раковин, а також для регулювання довжини у процесі створення модних чоловічих та жіночих стрижок. Досвідчені професіонали перукарського мистецтва рекомендують віддавати перевагу оригінальним триммерам Braun із загальною кількістю насадок не менше 5-6 (для домашнього використання) та 7-8 (для застосування в салоні).

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Матеріал корпусу та леза

При виборі машинки для стрижки волосся та стайлінгу вусів та бороди важливо також звертати увагу на те, з яких матеріалів виконано сам виріб. Фахівці радять вибирати оригінальне перукарське приладдя з надійним та довговічним лезом зі високоякісної сталі. Фірмові триммери Braun комплектуються лезами з міцної та довговічної сталі, яка не боїться корозії та надзвичайно довго зберігає первісні характеристики по гостроті заточування. Що ж до корпусу таких виробів, то у більшості випадків він виконаний із спеціального вологостійкого матеріалу, який абсолютно спокійно витримує перебування в умовах вологості та не боїться прямого контакту з водою. Більше того, конструкція корпусу така, що всі його елементи та деталі герметично з’єднані один з одним, так що навіть якщо впустити такий пристрій у воду, рідина не потрапить усередину і не виведе робочий механізм.

Характеристики акумулятора

На думку професійних перукарів, найкращими вважаються триммери зі швидкою зарядкою, які здатні автономно працювати від години й більше. Машинки для стайлінгу волосся і бороди Braun заряджаються менше, ніж за годину і можуть працювати в безперервному режимі годинами.