Сб. Лип 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

Збір «На щастя» — для перебування у безпеці дітей, врятованих від війни

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей мережа магазинів EVA запустила благодійний збір «На щастя» на підтримку дітей-сиріт — підопічних проєкту «Дитинство без війни» Фонду Руслана Шостака. Долучитися до ініціативи можна в магазинах мережі EVA з 30 травня по 4 вересня 2024 року, зробивши на касі переказ від 1 гривні. Зібрані кошти будуть перераховані Благодійному Фонду Руслана Шостака та використані для закриття поточних потреб підопічних проєкту «Дитинство без війни».

АЛЛО передає 1 мільйон гривень на інклюзивний літній табір

АЛЛО підтримує проведення інклюзивного табору, який увосьме організує громадська організація «Відчуй», та переказує на цю ініціативу 1 мільйон гривень. Завдяки цьому зможуть відпочити 70 підлітків віком 11-17 років з порушенням слуху, також до них приєднаються діти, яких вдалося повернути з окупованих територій і депортації, а ще ті, хто втратили своїх батьків через воєнні дії. Табір «Беремо і робимо літо!» відбудеться з 9 по 19 червня в Карпатах.

Американські ветерани на сцені театру читали історії українців, аби допомогти «Госпітальєрам»

У Нью-Йорку на підтримку батальйону «Госпітальєри» і була присвячена пам’яті полеглої бойової медикині Ірини Цибух («Чеки»). У рамках заходу американські ветерани читали документальні історії українців у війні. Це результат колаборації культурної активістки і продюсерки Дар’ї Коломієць, американської акторки Зюзанни Шадковскі і програми нью-йоркського театру Bedlam, що залучає ветеранів до роботи з театральним матеріалом. Історія, записана Іриною Цибух, теж увійшла до сценарію читань. Кілька тижнів тому Чека підписала прапор для благодійного аукціону, а також записала відеозвернення для американських глядачів. У результаті вдалося зібрати понад 600 тисяч гривень.

Команда 1+1 media здійснила мрію дочки загиблого героя про персональну зустріч зі співачкою Юлією Саніною

1+1 media у співпраці з благодійним фондом «Діти Героїв» продовжує реалізовувати нематеріальні бажання дітей українських захисників. Цього разу команда ініціативи «Здійсни мрію» допомогла 17-річній Кірі Міщенко зустрітися зі фронтвумен гурту The Hardkiss Юлією Саніною та потрапити на концерт співачки.

PAW Patrol допомагає чотирилапим рятувальникам: збір коштів на спецавтомобіль для кінологічної служби ДСНС

У співробітництві ліцензійного бренду PAW Patrol та українського виробника «ЕКО-Сфера» було створено благодійний проєкт, спрямований на збір коштів для реальних собак-рятівників з кінологічної служби ДСНС, що рятують життя людей, які опинились під завалами. Механіка проєкту була доволі простою: гривня з кожної пачки соків лінійки PAW Patrol зі спеціальною  наліпкою йшла в благодійний фонд на спецтранспорт для собак.