Чт. Тра 2nd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Хто ж не любить грати та ще й отримувати за це реальні призи? Мережа VARUS у партнерстві з компанією Art Nation Loyalty запускає гейміфіковану акцію “Гусь Призолов”. У центрі уваги — неперевершений Гусь, мальований персонаж, який відомий своїм дотепним життєвим гумором та унікальним стилем спілкування. Саме він допомагатиме клієнтам VARUS весело проводити час у грі, отримувати гарантовані подарунки та вигравати цікаві призи.

Протягом акції всі охочі матимуть можливість пограти у безкоштовну гру “Гусь Призолов”, яка доступна в App Store або Google Play. Ви зможете керувати кумедним Гусем, який прагне зібрати подарунки на всіх рівнях. Проте йому постійно заважають набридливі бджоли, кажани, носороги та інші тваринки. Гарантовані призи від Гуся очікують на гравців, які допоможуть йому зібрати подарунки.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Як отримати призи?
  1. Грай у гру “Гусь Призолов”.
  2. Полюй на подарунки, захищай Гуся, забирай винагороду у грі.
  3. Скануй QR-код з карток у грі, відкривай подарунки та отримуй ігрові призи.
  4. Просувайся у ТОП-100 рейтингу гравців та змагайся за суперпризи!

Що це за картки з QR-кодами та як їх одержати?

У всіх супермаркетах мережі VARUS клієнти зможуть придбати сашети. Отримати їх можна за акційною ціною 3 грн:

  • при покупці товарів на суму від 100 грн;
  • за покупку товарів партнерів, виділених акційними підцінниками.

Всередині кожного сашета знаходиться картка та наліпка з гумором від Гуся. Всього у колекції — 24 наліпки. А на звороті кожної картки — унікальний QR-код, який відкриває ігрові подарунки у грі.

В ігрових подарунках, окрім бонусних балів рейтингу, заховано 1 млн сертифікатів від партнерів: Фокстрот, Лібраріум, Віват, Канцелярія!, ТОМ, Територія Мінімальних Цін, Інгліш Дом, ОлрАйт, Ельфа шоп та інших партнерів. А перші ТОП-100 гравців у рейтингу отримають цінні суперпризи, а саме: ноутбук, смартфони, телевізори, ігрові консолі, планшети, смартгодинники та інші. Нагородження топових гравців відбудеться до 30 червня, а результати будуть опубліковані на сайті goose.gift.

Ми прагнемо не тільки тішити клієнтів приємними цінами та акціями, але й дарувати їм позитивні емоції. Саме тому VARUS запускаємо гейміфіковану акцію лояльності у колаборації з відомим українським персонажем Гусем. Впевнені, що учасники акції отримають задоволення не тільки від подарунків, але й від самого процесу та участі у грі”, — коментує директорка з маркетингу мережі VARUS Анна Луганська. 

“Гумор саме та якість, яка дозволяє українцям знаходити сили і підтримувати дух. З цією думкою ми розробляли весняну гейміфіковану кампанію Гусь Призолов: тут є і мобільна гра з рейтингами і подарунки, і веселі жарти від Гуся, улюбленого персонажа з мемів”, — налоголошує Едуард Ахрамович, CEO та засновник компанії Art Nation Loyalty.

І наостанок, в асортименті VARUS з’явився додатковий акційний товар — яйце-сюрприз від Гуся. Всередині кожного яйця — солодощі, ігрова картка “Гусь Призолов”, брелок, магніт та сертифікат на покупки ювелірних виробів у мережі Укрзолото. А ще — шанс знайти справжню золоту прикрасу!

Акція триватиме у мережі VARUS з 5 квітня по 31 травня 2024 року. Не проґавте можливість взяти участь і допомогти Гусю знайти всі подарунки та отримати свої!

Довідка

 

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 109 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок VARUS.UA.

 

Art Nation Loyalty — компанія, яка спеціалізується на розробці гейміфікованих акцій з лояльності та розробляє фіджитальні товари для FMCG. Працює на перетині мистецтва, маркетингу та діджитал-контенту. Створює унікальні продукти та інтегрує елементи гейміфікації в щоденне життя клієнтів українських та міжнародних ритейлерів. Art Nation Loyalty – фіналіст в 3 категоріях International Loyalty Awards 2024, найважливішої світової нагороди з лояльності.