Сб. Лип 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Напередодні у столичному ТЦ «Рітейл Парк Почайна» відбулося грандіозне відкриття флагманського дитячого магазину МА – ультрасучасного шоуруму для МА і ТА площею понад 1 300 м2.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Основна цінність унікального простору для батьків – об’єднання усіх помічників, актуальних для батьків з дітьми від народження і до 10 років. 

Найбільший фірмовий магазин МА включає: 

  • Школу мам, де на постійній основі виступатимуть лікарі з провідних клінік, щоб підготувати вагітних до пологів, а мам з дітьми – до легкого материнства;
  • мінікав’ярню з безкоштовною кавою для покупців;
  • інноваційний шоурум зі справжньою спальнею, ванною, кухнею, кімнатою для демонстрації нічників;
  • автомобіль для тестування автокрісел та колясок;
  • зону для тест-драйву колясок, самокатів та багато чого іншого.

Відкриття магазину супроводжувала яскрава та насичена програма із частуваннями, розіграшами призів та виступами провідних лікарів клінік Medikom, Добробут та Uclinic. 

Зокрема, зіркова психологиня Ольга Керхер розповіла про материнство, синдром “хорошої” мами та її роль для дітей в умовах війни. 

Лікар-педіатр І категорії, дитячий гастроентеролог Олена Бурчак підготувала цікавий виступ про прикорм та харчування в перший рік життя малюка. 

Лікар-дитинолог, член Центральноукраїнської академії педіатрії Ніна Бецько розказала усе про перший рік малюка – лекція вмістила усю найнеобхіднішу інформацію і стала справжньою практичною енциклопедією для усіх батьків.

 Стоматолог-ортодонт Анастасія Плахотнюк розказала про лікування карієсу на стадії білої плями, формування вірного прикусу та роль молочних зубів у формуванні ідеальної посмішки у дорослому віці.

«Щасливі, що в такий час Маминим Асистентам вдалося створити не просто магазин, а цілу екосистему для МА і ТА. Щовихідних у флагманському магазині МА проходять безкоштовні лекції у Школі мам, де провідні лікарі готують до легких пологів та радісного батьківства. Ми робимо усе, аби допомогти новоспеченим батькам позбавитись від стресу та переживань – вони і без того зараз у надлишку. Саме тому наша місія – допоМАгати. Ми не просто щось продаємо, ми пропонуємо рішення, особисто перевірені нами і нашими дітьми. Ми знаємо усі болі МА і ТА – новий магазин вирішує кожну з них», – зазначила директорка маркетингового відділу Олена Кушнєрова.

Поки батьки насолоджувалися безалкогольним ігристим, смаколиками та слухали виступи лікарів, їхні діти весело проводили час на ігровому майданчику, де їх розважали аніматори та фокусники. 

Серед гостей заходу можна було побачити і зіркових матусь. Серед них Яна Винниченко, Юлія Степаненко, Юля Норець, Марина Левицька, Ганна Антоненко, Аліса Дікалова та інші. 

На відкриття магазину завітала Світлана Тарабарова, співачка, продюсерка, багатодітна мама та амбасадорка брендів МА і Chicco. Відома українка поділилася своїм досвідом, розказала про дитячий альбом, що стане у нагоді всім батькам, і надихнула усіх на легке батьківство.

МА – це не просто магазин, де можна придбати все необхідне для МА і МАлюка від народження і до 10 років – це місце зі своєю філософією. Кожного клієнта зустрічає професійна команда Маминих Асистентів, яка розкаже про всі актуальні тренди з дитячого світу, а також допоможе з вибором товару. Наразі мережа налічує 16 магазинів. 

У МА щомісяця діють вигідні знижки та спеціальні пропозиції, за якими покупці можуть слідкувати у соціальних мережах чи на сайті. Також працює програма – МА Кешбек та МА Підписка, щоб усі інвестиції новоспечених батьків були максимально вигідними та приємними. 

Адреса магазину – проспект Степана Бандери, 15-Г. Найближча станція метро – «Почайна».