Пт. Тра 3rd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Мережа VARUS продовжує розвиватись і відкривати нові сучасні магазини. Днями у Запоріжжі почав роботу супермаркет VARUS за адресою: Петра Сагайдачного, 7. Особливість цього магазину — оновлений формат, сучасний фуд-хол зі стильним інтер’єром  та зручною навігацією. 

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Асортимент улюбленої продукції у VARUS постійно зростає та поповнюється новими пропозиціями. На полицях магазину знайдеться все — від базових продуктів продовольчого кошика до делікатесів та екзотичних товарів. Власні торгові марки також поповнюють широкий вибір в мережі. У VARUS представлені 12 ВТМ. Асортимент ВТМ постійно зростає і наразі налічує близько 2 000 товарних позицій. Особливо радимо звернути увагу на ТМ Varto та ТМ Вигода, які поєднують якість та доступні ціни. 

З цікавинок — новий магазин порадує крутим VARUS CAFE, де ви не тільки зможете взяти готову їжу та запашну випічку з собою. Також можна замовити смачну фірмову піцу прямо з печі, яку готують, поки ви робите покупки.

Новий VARUS представлено в сучасному інтер’єрі. М’яке освітлення зробить час вашого шопінгу приємнішим, а ергономічне розташування полиць з продуктами допоможе швидше знайти все необхідне. Новий дизайн підкреслює концепцію розвитку мережі й створює комфортну домашню обстановку”, — розповідає Анна Луганська, директорка з маркетингу мережі VARUS.

Торгова площа магазину — 662 кв м. Новий супермаркет тішить покупців зручними діджитал-сервісами. Для комфортних покупок у магазині, крім стандартних кас, працюють також каси самообслуговування.

А сервіс VARUS.UA дозволить в принципі не ходити за покупками самостійно. Є можливість замовити доставку одразу, запланувати її на зручний час або обрати самовивіз і забрати вже зібрані пакети з продуктами в магазині. 

Заощаджувати ще більше допоможе програма лояльності VARUS PERFECT, завдяки якій можна отримувати бонуси та витрачати їх на покупки у VARUS. А мобільний застосунок VARUS допоможе контролювати свій бонусний рахунок, переглядати статистику покупок та завжди залишатись в курсі всіх вигідних акційних пропозицій.

Урочисте відкриття супермаркету заплановане на 30 березня. На гостей чекають знижки та акційні пропозиції, безпрограшний розіграш сертифікатів, продуктових наборів і купонів та багато інших приємних бонусів. 

Довідка

 

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 109 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.