Сб. Кві 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Пошукові роботи не бачать нові сайти з історією менш ніж рік і невеликою кількістю контенту, тож вони залишаються невідомими аудиторії та не приносять прибуток. Розв’язати проблему й покращити видимість нового сайту допоможе грамотне SEO-просування.

Особливо пошукова оптимізація сайту важлива для інтернет-магазинів, адже вона забезпечує приплив безплатних потенційних покупців, покращує поведінкові показники, підвищує конверсію та сприяє просуванню сайту у пошуку.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Далі розповідаємо, як відбувається розкрутка вебсайту інтернет-магазину в диджитал-агентстві Ланет CLICK.

Етапи SEO-оптимізації сайту інтернет-магазину
  1. Аудит сайту. Здійснюється аналіз внутрішньої частини сайту для виявлення технічних помилок, дублів сторінок, «битих» посилань, а також перевірка швидкості завантаження сторінок, їх адаптації під мобільні пристрої тощо.
  2. Усунення технічних помилок. Знайдені в ході SEO-аудиту помилки усуваються, проводяться роботи з покращення сайту та його оптимізації під усі види пристроїв і популярні браузери.
  3. Аналіз конкурентів. Здійснюється дослідження сайтів конкурентів для визначення точок зростання та успішних рішень у просуванні в певній ніші бізнесу.
  4. Аналіз частотності ключових регіональних запитів відповідно до ніші послуг/товарів клієнта. Дозволяє зрозуміти, чи є для компанії сенс здійснювати саме локальне просування.
  5. Створення сторінок під ключові регіональні запити. Під локальні запити (наприклад, просування сайту в Києві) з досить високою частотністю створюються нові сторінки.
  6. Оптимізація створених сторінок. Передбачає підготовку текстів із ключовими словами, метаданих, альтів і заголовків, а також їх розміщення на сайті й відправлення сторінки на індексацію.
  7. Зовнішнє просування. Охоплює написання статей з анкорами (посиланнями) під ключові запити, що просуваються, та їх публікування на сайтах регіональних ЗМІ, а також розміщення крауд-посилань на тематичних надійних ресурсах.
  8. Аналіз виконаної роботи. Моніторинг результатів просування (зростання позицій сайту у видачі за ключовими словами, поведінкові показники, кількість конверсій) дозволяє внести коригування у стратегію просування.

Цей комплекс робіт забезпечує зручність сайту інтернет-магазину для користувачів, а також підвищує впізнаваність компанії та сприяє зростанню продажів.

Слід розуміти, що оптимізація сайту – це не разовий захід, а тривала робота над покращенням якості безпосередньо сайту та контенту на ньому, що передбачає регулярні дії й залучення фахівців із SEO та копірайтерів.

Якщо у вас немає таких співробітників у штаті, звертайтеся до диджитал-агентства Ланет CLICK, де над вашим проєктом працюватиме ціла команда вузькопрофільних фахівців, які є майстрами своєї справи. Агентство має кейси просування сайтів у різних нішах, а також досвід роботи як з малими, так і з великими бюджетами.

 

 

Щоб дізнатися вартість розкрутки сайту в Києві й замовити послугу, звертайтеся до менеджера агентства.

 

Контакти:

  • +38 (044) 225-19-00
  • lanetclick@lanet.ua