Сб. Кві 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Турбота про клієнтів, їх здоров’я та комфорт мають бути у пріоритеті будь-яких закладів громадського харчування. Тому все більшої популярності набирає одноразовий посуд для напоїв та страв на виніс. Це дозволяє мінімізувати можливість перенесення бактерій та мікробів від одного відвідувача до іншого. Одноразові стаканчики ще зручні для транспортування, їх можна компактно скласти. Головне – щоб вони були найвищої якості, і тільки така продукція представлена на сайті інтернет-магазину Optipak.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

У чому переваги купольних стаканів?

Виробництво посуду одноразового постійно розвивається, створюючи нові моделі, що спрощують життя покупцям і продавцям. Купольні стакани – одні з найбільш затребуваних одноразових тар на ринку. Тому є багато причин.

Одна з головних – міцність матеріалу. Виробництво пластикових стаканів просте. Виготовляють їх із ПЕТ або міцного поліпропілену. Це безпечні стаканчики для подачі та реалізації харчових продуктів. Під впливом температур та рясної вологості вони не виділяють шкідливих речовин. Винятком можна вважати спирт, який при нагріванні негативно впливає на текстуру та зовнішній вигляд стаканів. У решті випадків небезпеки немає. У них можна розігрівати напої та страви навіть у мікрохвильовій печі. Цілісність стаканів не порушиться, і вміст не виллється. Крім того, можна одразу наливати гарячі напої у такі стакани. Гарячі кави, чай, шоколад не зможуть пошкодити структурі, адже допустима температура 120-130? Корозії вони також не піддаються.

Пластикові купольні стакани із якісного пластику може повторно перероблятися. Її використання дозволить подбати про довкілля та зберегти екологію Землі, не засмічуючи її непереробним пластиком. Вартість матеріалу невисока порівняно з іншими. Тому й ціна буде значно нижчою. Це дозволить власникам закладів харчування заощадити та вкласти гроші у розвиток свого бізнесу.

Одна з головних переваг такого посуду – його універсальність. Стакан з купольною кришкою можна використовувати в різних ситуаціях:

  • для гарячих та холодних напоїв . В цьому випадку найчастіше у верхній частині кришки є круглий отвір для трубочки. Так зручніше пити на ходу;
  • для фруктів, горіхів. Цей варіант може не припускати отворів;
  • для спецій;
  • для десертів Можна відразу відкрити кришку і ложкою з’їсти вміст. Навіть на ходу або на вулиці, на роботі, скрізь, де захочеться відпочити та насолодитися насолодою.

Зовнішній вигляд такого виробу грає свою роль. За рахунок того, що всі компоненти коктейлів, десертів будуть видні, покупець відразу розумітиме з чого воно складається. Особливо якщо це багатокомпонентний коктейль, більш презентабельно він виглядатиме в такій тарі, де видно кожен лист м’яти або шматочок лайма.

Де придбати такі купольні стакани?

Придбати якісні та зносостійкі купольні стакани оптом для громадського харчування можна на сайті компанії Optipak. Там представлений широкий асортимент різних стаканів (500, 420, 300, 200 мл) з кришками і без. Доставка товарів здійснюється по всій країні будь-яким зручним перевізником, який займається транспортуванням збірних вантажів. Терміни доставки залежить від конкретних фірм-перевізників. Кожен вантаж страхується, тому клієнти у будь-якому разі залишаться задоволеними. Вартість товару відповідає його якості. На сайті є можливість попросити розрахунок ціни, заповнивши для цього спеціальну форму. З будь-яких питань можна звертатися по телефону або поштою.