Пт. Тра 3rd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

FMC направила понад 20 мільйонів гривень на розширення зусиль The HALO Trust з розмінування

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Агрохімічна компанія FMC, що працює в Україні 1992 року, у 2023 році сфокусувала свої зусилля на допомозі з розмінування наших земель. Компанія створила ініціативу «Культивуємо Свободу» і залучила до неї своїх клієнтів аграріїв. Завдяки цьому минулого року вже було обстежено більш ніж 1 млн м2 та розміновано понад 27 тисяч м2 українських територій. Компанія FMC направила понад 20 мільйонів гривень на розширення можливостей спеціалістів з The HALO Trust з розмінування постраждалих регіонів.

Як Ajax допомагає захищати 433 школи столиці України

На початку 2023 року Департамент освіти й науки КМДА оголосив тендер на обладнання шкіл Києва системами безпеки. Тендер виграла заявка з обладнанням Ajax. Монтаж систем безпеки довірили Поліції охорони. Вони мають великий досвід роботи з системами Ajax та численний штат сертифікованих інженерів монтажу Це дало змогу якісно та швидко встановити системи без паузи в навчальному процесі. У кожній школі в робочі години чергуватиме один професійний охоронець Муніципальної охорони — для забезпечення спокою та порядку. А вночі екіпажі швидкого реагування виїжджатимуть на об’єкти в разі тривоги.

У лютому у Києві стартує програма «ReStart Свідомості» для захисниць України

Об’єднавши зусилля провідних лікарів, міжнародних партнерів та представників державного і громадського секторів, ООН Жінки та Impact Force створили першу в Україні навчально-оздоровчу програму для Захисниць України, в якій застосовуються інноваційні підходи долання стресу, а учасниці можуть не тільки покращити ментальне здоров’я, а й підготуватися до кар’єрного розвитку.

Українці зібрали 2,3 млн грн для 22 тисяч безхатніх тварин

Лінія магазинів EVA та фонд Happy Paw провели благодійний збір на допомогу тваринам у прихистках – «Свята з хвостиком». За 2 місяці ініціатива  зібрала 2 365 470 гривень від  майже 260 000 клієнтів та самої EVA. Зробити зиму комфортнішою вдалось для 22365 котів і собак із 74 притулків, які розташовані у 17 областях України. Для притулків закуплено: 317 будок, 428 кубів дров, 14 тон вугілля і паливних брикетів, 305 лежачків, 10 електричних конвекторів, 3 пічки, 6 електричних зігрівальних килимків.

Українські вчені продовжать розповідати про захопливу науку на безоплатних вебінарах для дітей

Шостого лютого розпочинається шостий сезон безоплатного науково-популярного онлайн лекторію Science Kids від INSCIENCE. На лекторії вчені розповідатимуть про космос, цікавих тварин, фізику, біологію та природні дива. Science Kids – чудова можливість корисно провести позашкільний час та поспілкуватися з однодумцями. На вебінари можна долучитися щовівторка та щочетверга о 19:00 за Києвом.

«Автоспецпром» передав ЗСУ 14 реанімобілів

Компанія «Автоспецпром», яка є найбільшим постачальником медичного спецтранспорту для українських медичних закладів, в рамках проєкту United24 передала до військових частин 14 автомобілів швидкої допомоги, замовлених державним підприємством «Медичні закупівлі України». Всі «швидкі» було виготовлено протягом двох місяців після укладання відповідних договорів. Наразі машини вже прямують до місць призначення – підрозділів медичного забезпечення низки військових частин ЗСУ в різних регіонах України.

Suziria Group інвестувала 500 тис. грн у притулок Анастасії Тихої та створила благодійний фонд

Suziria Group, сімейна група компаній, що понад 30 років розвиває зооринок України, розпочинає проєкт з допомоги притулку  «Дім Хвостів», чи не єдиного в Україні, який опікується тваринами з інвалідністю. Така ініціатива вже є традицією, адже щороку, святкуючи день народження, команда Suziria Charity (благодійний напрям Suziria Group), обирає нового партнера для системної підтримки. Паралельно, в січні група компаній оголосила про створення благодійного фонду «Сузір’я Благодійність», щоб масштабувати свою допомогу хвостатим друзям.

VBET Foundation працює в Україні над реалізацією гуманітарних проєктів

З початком операційної діяльності, VBET Foundation підтримав декілька проєктів. За запитом ГО «Збірна журналістів України» перераховано кошти для будівництва дитячо-спортивного майданчика для дітей-сиріт зі сходу України в Будинку дитини №1 у Львові. Підтримав ініціативу «Відкрий своє серце для України» від БФ «Футбол для України», ініціатором якого є Олександр Зінченко, капітан Національної збірної України з футболу. Фонд перерахував благодійний транш на відбудову будинків у селі Ягідне, Чернігівської області. Зараз менеджмент фонду працює над реалізацією інфраструктурного проєкту в Києві та акумулює допомогу кільком дитячим будинкам в різних областях України.