Чт. Тра 2nd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Всеукраїнській сервіс доставки Zakaz.ua продовжує активно розширювати асортимент та нарощувати кількість локацій партнерів-ритейлерів по Україні. З початком року 17 січня компанія в Івано-Франківську запустила доставку з популярної мережі гастромаркетів WINETIME. Це вже третє місто, в якому для користувачів сервісу з’явилася можливість кур’єрської доставки товарів з мережі даного ритейлера.  

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

WINETIME має 35 магазинів у 15 регіонах України. Асортимент онлайн-вітрини ритейлера на сайті Zakaz.ua налічує понад 6,5 тисяч товарів, найближчим часом ця кількість буде зростати. Доставку продуктів здійснюватимуть з магазину, який знаходиться в Івано-Франківську за адресою: вул. Бельведерська, 27Б. 

«Zakaz.ua продовжує популяризувати в Україні культуру продуктового онлайн-шопінгу, а тому ми постійно розширюємо географію присутності сервісу та підключаємо до співпраці нові локації партнерів для зручності наших Клієнтів. Співпрацю з WINETIME ми розпочали у серпні 2022, коли вперше запустили доставку товарів з магазину мережі у Києві. Вже за рік у серпні 2023 доставка ще з’явилася у Львові. Цього ж року підключили вже третю локацію ритейлера в Івано-Франківську і на цьому не плануємо зупинятися. У майбутньому й надалі будемо розвивати плідне та ефективне партнерство з ритейлером», говорить Андрій Курський, CEO компанії Zakaz.ua.

Національна мережа маркетів вина та гастрономічної продукції WINETIME працює на українському ринку з 2010 року. Основа асортименту мережі – власний імпорт з десятків країн Старого та Нового Світу, а також виняткова продукція від крафтових українських виробників як-от: ТМ “Димні традиції”, “Мукко”, Organic Milk, Soloviov Family Farm, Gelarty тощо. Окрім алкогольних напоїв, у асортименті магазинів мережі також представлені відбірні овочі та екзотичні фрукти, сотні видів смачних м’ясних делікатесів та сирів, а також свіжоспечений хліб, страви власної кулінарії, запашні страви гриль, різноманітна риба, добірні продукти від локальних крафтових фермерів, а також органічна, безлактозна та vegan-friendly продукція. 

Щоб оформити замовлення, необхідно зайти на сайт winetime.zakaz.ua або відкрити мобільний додаток Zakaz.ua, вибрати місто, потрібну адресу, наповнити кошик, відзначити спосіб оплати та зручне вікно доставки. Після підтвердження замовлення персональний шопер відбирає найсвіжіші товари з полиць гастромаркету згідно зі списком. Всі позиції збираються із збереженням товарного сусідства і правильного температурного режиму. У випадку відсутності товару зі списку замовлення, з покупцем зв’яжуться та запропонують замінити його на аналогічний в тій самій ціновій категорії. Далі замовлення потрапляє до кур’єра, який швидко та вчасно доправляє товари покупцеві. Кур’єри здійснюють доставку в Івано-Франківську та його передмістях з 10:00 до 22:00. Доставка здійснюється в рамках 2-годинних слотів. Варто зазначити, що замовити смаколики з WINETIME, або з магазину іншого ритейлера на вибір, асортимент якого представлений на сайті Zakaz.ua можуть мешканці з будь-якого куточку країни, адже компанія також співпрацює з логістичним партнером “Нова пошта” та доставляють замовлення на відділення або на вказану адресу кур’єром. 

Також в асортименті онлайн-вітрини WINETIME на ряд товарів наразі діють знижки до 20%, що дозволять покупцям сервісу придбати смаколики за привабливими цінами та заощадити кошти. Всі ці товари зібрані в спеціальній категорії “Акційні пропозиції”, де представлено близько 500 позицій, серед яких такі делікатеси як-от: Тахіні Biona Organic білий, Сейтан Biona Organic Шматочки в соусі з імбиру та сої, копчений бекон, сири з овечого та козячого моловка, мус з копченого лосося, різноманітні солодощі, вина, міцні алкогольні напої та багато інших товарів. Зокрема в мережі діє акція на безкоштовну доставку замовлення при сумі чеку від 1000 грн та більше. 

Довідка

 

Zakaz.ua — український сервіс доставки продуктів, що входить до міжнародної групи компаній Zakaz Global. Замовлення здійснюється на сайті та в додатку Zakaz.ua на iOS та Android. Сервіс працює на ринку України з 2010 року й надає послуги замовлення та доставки продуктів харчування з популярних продуктових мереж роздрібної торгівлі: METRO, Аuchan, NOVUS, МегаМаркет, ЕКО маркет, Таврія В, VARUS, UltraMarket, Восторг, КОСМОС, супермаркет “Харків” та WINETIME. Власна IT-платформа дозволяє приймати, обробляти і доставляти замовлення максимально оперативно. На сьогодні кур’єрська адресна  доставка доступна у 13-ти великих містах України (Київ, Дніпро, Запоріжжя, Харків, Одеса, Вінниця, Львів, Житомир, Полтава, Рівне, Івано-Франківськ, Чернівці, Кривий Ріг), а також у Молдові (Кишинів, Бєльці). Зокрема, компанія здійснює доставку товарів по всій країні (за виключенням тимчасово окупованих територій) через поштові відділення партнера — логістичної компанії Нова Пошта.

 

WINETIME — українська національна мережа гастромаркетів, заснована у 2010 році. Основою асортименту WINETIME є власний імпорт: різноманітні вина, міцні напої і смачна гастрономія з десятків країн Нового та Старого світу, а також локальні продукти від українських крафтових виробників. У мережі ритейлера покупці можуть придбати свіжі делікатеси та якісний алкоголь з Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Португалії, Німеччини, Шотландії, Австралії та інших країн. На сьогодні WINETIME налагодив більше 500 прямих імпортних контрактів з європейськими виробниками, ексклюзивно поставляючи їх продукти на ринок України, а гастромаркети мережі працюють у 15 регіонах країни.