Пт. Тра 3rd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

Хочемо «Вжалити з неба»: Projector збирає на 100 дронів для ЗСУ

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Projector Mentorship Platform хоче втілити масштабну ініціативу — зібрати кошти на 100 FPV дронів для бійців окремого полку Сил спеціальних операцій ЗСУ. Для цього необхідні 1,7 млн гривень, з яких половину для 50 дронів уже вдалося зібрати минулими менторськими консультаціями. Початківці, практики й усі, хто хочуть отримати пораду про кар’єрний шлях у креативних та tech-індустріях від експерта, можуть забронювати менторську консультацію на платформі. Усього на сайті доступні понад 600 спеціалістів з різних галузей: дизайн, реклама, маркетинг, менеджмент, програмування, фото й відео, рекрутинг, фінанси тощо.

АЛЛО подвоїла донати клієнтів та передала 3 млн грн на бронетранспортер

За підсумками благодійного збору «Бонусна Броня» АЛЛО передає 3 мільйони гривень на покупку гусеничного медико-евакуаційного бронетранспортера FV432 виробництва Великобританії для Сил Оборони. Це стало можливим завдяки донатам клієнтів, які впродовж місяця переказували на благодійність накопичений ними кешбек за програмою лояльності АЛЛО Гроші: компанія АЛЛО не лише конвертувала ці бонуси в реальні гроші, а й подвоїла зібрану суму.

EVA та клієнти переказали понад 2,8 млн грн Фонду Притули на бронетранспорт для Сил оборони

31 жовтня завершився проєкт Фонду Сергія Притули та українських ритейлерів «Бонусна броня». За умовами проєкту клієнти компаній-учасників, перераховуючи бонуси, накопичені в програмах лояльності, сприяли придбанню медичного евакуаційного броньованого транспорту для українського війська. Учасники програми лояльності EVA за місяць проєкту переказали 1 794 346 грн у вигляді бонусів на досягнення мети проєкту. Ще 1 025 655 грн виділила компанія. Ці кошти спрямовано на придбання 2 колісних броньованих позашляховики Land Rover Snatch.

Українські діти зможуть безкоштовно отримати іграшки

Соціальна мережа допомоги Find Refuge запустила проєкт Circle of Toys, щоби діти могли ділитися своїми іграшками, а разом із тим — радістю і добротою. На платформі Circle of Toys батьки та законні опікуни можуть залишити заявки на іграшки, про які мріють їхні діти. Ці заявки побачать ті, хто зареєструвалися на платформі як ґівери (від англ. give “давати”) та мають бажання допомогти. Ґівери зможуть придбати нову іграшку, що відповідає запиту, або надіслати вживану, якщо вона у належному стані.

В Україні запускають школи операторів БПЛА для підлітків

Мережа освітньо-культурних та волонтерських просторів Гончаренко центр запускає школи операторів БПЛА для підлітків. Усі заняття безкоштовні та розраховані на школярів та студентів віком від 14 до 18 років. Пілотний проєкт втілюють на базі центру в Івано-Франківську.

17 листопада в Україні відбудеться День піжам: акція Фундації Дім Рональда МакДональда

Фундація Дім Рональда МакДональда запустила щорічну благодійну акцію, спрямовану на підтримку важкохворих дітей. Кожен охочий українець зможе долучитись до неї, провівши свій день в піжамі та зробивши посильний благодійний внесок. Кошти, зібрані цьогоріч в День піжам, підуть на створення першого в Україні Дому Рональда МакДональда на території дитячої лікарні Охматдит у Києві. Він буде призначений для безкоштовного проживання сімей, у яких діти проходять тривале лікування. Це дозволить родинам бути поруч в затишній домашній атмосфері, відволіктись від складного процесу лікування та економити кошти на проживанні й харчуванні.

«Від малого до великого». Іграшкові машинки допоможуть захисникам на фронті

На початку листопада в рамках проєкту «ГЕРОЙCAR» спільно з мережами EVA та VARUS запустили акцію «Від малого до великого», щоб зібрати кошти на позашляховики для захисників України. На полицях національних торгових мереж EVA та VARUS з’явилися 10 000 особливих іграшкових машинок. Ці маленькі позашляховики – зменшені копії автівок, які вже понад рік передають підрозділам Сил Оборони. Кожен охочий може взяти участь в акції «Від малого до великого» та підтримати ініціативу «ГЕРОЙCAR», придбавши геройський пікапчик. Прибуток від продажу піде на придбання авто для потреб Сил Оборони України.