Чт. Тра 16th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

У ТРЦ Respublika Park у Києві 8 жовтня відкрилася автомийка та Detailing studio Status, завдяки якій власники автомобілів зможуть отримати якісний догляд за своїми транспортними засобами під час шопінгу та розваг.

З нагоди відкриття об’єкта на сцені центральної площі ТРЦ Respublika Park виступив популярний український реп-гурт KALUSH, повідомляє RAU.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Aвтомийка та Detailing studio Status – це комплексний підхід з догляду за автомобілем  з високоякісним обладнанням та сертифікованою автохімією. Status завжди ставить на перше місце своїх клієнтів та їхні потреби, і нова автомийка не стала винятком. Вона пропонує широкий спектр послуг, включаючи якісну 2-х, 3-х фазну мийку, детейлінг, хімчистку салону, полірування, відновлення оптики, захист антигравійною плівкою та багато інших послуг.

“Ми прагнемо створити середовище для інновацій та підтримки різних форматів підприємництва. Наша команда продовжує створювати “платформу”, де кожен бізнес може відчути себе унікальним та корисним. Я переконана, що ця нова послуга знайде свою аудиторію і стане популярною серед наших клієнтів, надаючи їм зручність та якість обслуговування прямо тут, в Respublika Park”, – зазначає директор з оренди ТРЦ Respublika Park Олена Яценко.

Мережа еко-мийок відкрила свою першу мийку на АЗК ОККО у Львові в 2015 році. Починаючи з 2020 року, мережа представила мийки під брендом Status, які стали прикладом у сфері мийок самообслуговування, першу ручну автомийку відкрили в преміальному форматі в ТРЦ Victoria Gardens у Львові. На сьогодні вже є 33 портальні мийки на заправках ОККО у різних містах України, а також 2 мийки для вантажних транспортних засобів у прикордонних зонах та 7 самообслуговування на АЗК ОККО.

“Respublika Park продовжує активно розвивати свою інфраструктуру, прагнучи забезпечити найкращий досвід для своїх гостей. Однією з ініціатив є впровадження нових сервісів, які роблять відвідування центру ще більш комфортним і приємним. У ТРЦ є мобільний додаток, який надає гостям можливість легкого пошуку їх автомобілів на парковці. Для зручності власників електромобілів на паркінгу встановили зарядні станції. Відкриття автомийки та Detailing studio Status – крок у напрямку створення структурованого та зручного середовища для всіх гостей з автомобілями”, – додає директор з маркетингу ТРЦ Respublika Park Зоряна Солтан.

Також власник бізнесу зазначає, що мережа Status – клієнтоорієнтована компанія, завжди прагне забезпечити найвищий стандарт обслуговування та підходити до кожного клієнта індивідуально. Автомийки Status надають якісні й ефективні послуги не лише автомобілю, а в деяких точках можна смачно поїсти, відпочити, насолодитись смачною кавою.

 

Довідка

 

Respublika Park — супер-регіональний ТРЦ, відкритий у листопаді 2021 року в Києві, загальною площею 300 000 кв. м. Власником ТРЦ є австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH, яка була створена у Відні в 2013 році та спеціалізується на сфері нерухомості. Наразі акціонер ТРЦ активно працює на ринках нерухомості в Центральній та Східній Європі. Trafin здійснює значні інвестиції в торгові, готельні та житлові комплекси у багатьох країнах та є вагомим учасником інвестиційного сектору української економіки як акціонер ТРЦ Respublika Park.