Сб. Лип 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

В Сполучених Штатах заснована організація Ukrainian-American Chamber of Commerce and Industry (UACCI) зі штаб-квартирою в Чикаго. Основною метою новоствореної організації є об’єднання та розвиток українсько-американського підприємництва в США та Україні. А також розвиток спеціальних знань і навичок підприємців та їх персоналу для успішної роботи на американському та європейських ринках. 

Більшість засновників UACCI – це американські підприємці українського походження, які створили успішні бізнеси в Сполучених Штатах та за їх межами, і активно допомагають Україні під час війни. 

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Відтепер українські підприємці, які хочуть запустити бізнес в США, можуть отримати експертні поради та спеціальні знання. UACCI буде надавати інформаційні, консультаційні, маркетингові, освітні, правові, фінансові та інші послуги. Успішні українсько-американські бізнесмени та молоді підприємці, провідні експерти та досвідчені спеціалісти об’єднуються під дахом організації для обміну досвідом та корисною інформацією, створення колаборацій та нових проєктів, пошуку інвесторів та партнерів. 

За словами співзасновника й Віце-Президента UACCI, відомого бізнес-експерта та консультанта Сергія Венгера: «Саме в перші два роки виходу на нові ринки підприємці роблять найбільше помилок і несуть значні втрати через нерозуміння особливостей ринку та поведінки споживача, специфіки бізнес-культури та законодавства. Тому ми хочемо допомогти українським та американським підприємцям зробити вихід на американський та український ринки більш свідомим та мінімізувати ризики втрат».

Він також зазначив: «Ми віримо, що справді сильну державу не можна створити без об’єднаної, сильної бізнес-спільноти. Український бізнес суттєво впливає на всі знакові події сучасної історії нашої Батьківщини. І зараз, під час війни, його роль важко переоцінити. Саме тому ми створили організацію, яка має допомагати українському бізнесу в Україні та Америці ставати міцнішим, розвивати взаємовигідні українсько-американські бізнес-стосунки, знаходити нові можливості на різних ринках та створювати в США імідж українського підприємця, як інноваційного, свідомого та надійного бізнес-партнера. Ми запрошуємо приєднуватись всіх, для кого це є актуальним». 

Більше про організацію і як звернутись за допомогою – на офіційному сайті.