Ср. Тра 1st, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

Uber та «Діти Героїв» збирають кошти для дітей, що втратили батьків під час війни

Uber та благодійний фонд «Діти Героїв» запустили кампанію зі збору коштів для дітей, що втратили одного чи обох батьків унаслідок війни. До 1 червня, Міжнародного дня захисту дітей, у застосунку Uber діятиме спеціальна опція UberX для Дітей, що переказуватиме 10 гривень від вартості кожної поїздки на підтримку підопічних БФ «Діти Героїв». Також Uber дозволив прямий переказ пожертв на рахунок фонду через застосунок. Нова послуга буде доступною протягом травня в найбільших містах України, де працює сервіс.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Більше 32 млн гривень – річний внесок благодійності аптечної мережі АНЦ

32 мільйонів гривень передала група компаній АНЦ на благодійність з початку повномасштабного вторгнення. АНЦ підтримала ініціативи різних напрямків та організаторів: “Довгі руки ТРО”, “Турбота про незламних”, проєкт власного виробництва АНЦ по забезпеченню військових буржуйками та булер’янами, проєкт UNITED24, спрямований на створення флотилії дронів-камікадзе для ГУР, різноманітні власні та партнерські проєкти по забезпеченню ЗСУ автомобілями, квадрокоптерами, тепловізорами, пошиття одягу, системами захисту та розвідки, обладнанням, яке допомагає рятувати життя.

Дякую тобі, Мамо! – ініціатива до дня матері

«Дякую тобі, Мамо!» –  спільна ініціатива лінії магазинів EVA та БО БФ «КОЛО», що має на меті зібрати  кошти на придбання апарату УЗД для відділення інтенсивної терапії новонароджених Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні. Проте цього разу організатори закликають не донатити, а робити репости та залишати коментарі під своїм привітальним постом на Facebook за посиланням. Ці репости та коментарі EVA конвертуватиме в реальні гроші, які будуть передані БО БФ «КОЛО» на придбання необхідного обладнання. Збір репостів та коментарів триватиме з 14 по 31 травня включно, а його результати стануть відомими 1
червня.

Забіг на підтримку захисників “Азовсталі” та виступ зірок

20-го травня в м. Українці Київської області до сумнозвісної річниці полону захисників “Азовсталі” відбувся благодійний захід, який має на меті нагадати про героїв, які досі знаходяться у полоні в окупантів. А ще – допомогти тим, хто звільнився. Під час заходу можна буде поспілкуватися з військовими, волонтерами, членами родин захисників, іншими відомими людьми та зірками, які виступатимуть під час події. Крім забігу буде благодійний аукціон з “фронтовими лотами” та ексклюзивними фото, які облетіли весь світ і стали своєрідними символами найемоційніших моментів цього року.

HR Praktyka: Carlsberg Ukraine та Veteran Hub об’єднують зусилля для допомоги співробітникам-ветеранам

2 травня 2023 року компанія PJSC Carlsberg Ukraine підписала Меморандум про співпрацю та взаємодію в рамках проєкту HR Praktyka з благодійною організацією Veteran Hub. Метою Меморандуму є встановлення партнерських відносин, щоб допомагати адаптуватися до цивільного життя військовим після повернення з війни. Основними цілями співпраці Carlsberg Ukraine та Veteran Hub є: направляти працівників на безкоштовні консультації від фахівців благодійної організації, які включають юридичну, кар’єрну та психологічну підтримку;  надавати тренінги для менеджерів HR-департаменту, щоб вони краще розуміли роль ветеранів та їхні можливості, перспективи у команді.

56 грантів для підтримки креативників України

Українська команда дистриб’ютора J?germeister започаткувала ініціативу #SupportUkrainianCreators, аби підтримати українських артистів мінігрантами. Їх загальна сума — 840 000 гривень. Гранти розподілено між 56 учасниками: музикантами, івенторами, дизайнерами, художниками, тату-майстрами з різних куточків країни. Серед напрямів: Electronic Music, Urban Music, All Music, Fashion Culture, Ink Culture, Urban Culture, Creative Culture, Event Culture. Список митців, що отримали грошові нагороди, опубліковано на офіційних сторінках бренду у Facebook та Instagram. Формування списку з 56 учасників ініціативи довірили експертній команді, яка налічує 22 представники мистецької спільноти. Зокрема, до неї увійшли засновник KAMA Сергій Вовк, дизайнерка Леся Патока, засновниця лейблу Rhythm B?ro Віра Логданіді, засновник концертної агенції HMG Євген Кібець, менеджерка культурних проєктів Тома Лазаренко та багато інших.

Укриття для херсонців від Нової пошти

Щоб захистити місцевих від щоденних обстрілів, компанія Нова пошта придбала та встановила 5-те бетонне укриття біля відділення Нової пошти №7 у місті Херсон.