Сб. Кві 20th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Компанія АЛЛО та національний маркетплейс allo.ua підтримали проведення масштабного благодійного заходу «Рік Незламності», що відбувся у Трускавці на підтримку бійців ЗСУ, для яких компанія також придбала повнопривідний пікап. 

Автомобіль стане в нагоді  підрозділу, в якому проходить службу боєць з позивним «Енейко». Військовий став учасником заходу та звернувся до присутніх онлайн. Енейко — справжнісінький універсальний солдат. Торік він був тяжко поранений, втратив ногу, але не втратив бойового духу та віри у перемогу. Був на протезуванні у США, втім не зміг залишатися вдома і повернувся у стрій. Наразі перебуває на передовій та  боронить нашу Батьківщину. Ключі від авто дружині бійця під час заходу вручив Степан Кулиняк, голова Дрогобицької районної військової адміністрації. Вже за кілька днів пікап направиться на передову.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Компанія АЛЛО посприяла й з логістикою музичного батальйона для заходу, зокрема організувала приїзд Олега Шумея (Shumei), талановитого молодого українського артиста. Він підтримав своїм співом та піснями відвідувачів, серед яких були волонтери, військові та правоохоронці. Під час свого виступу Олег ще й здійснив мрію однієї з присутніх у залі захисниць – заспівав з нею у дуеті кавер на пісню «Біля тополі».  

«Понад рік вся діяльність українців сконцентрована на боротьбі, причому не лише за життя, а за право на існування всієї нації.  АЛЛО не лишається осторонь: тримає економічний фронт, допомагає співробітникам АЛЛО, які уклали контракт із ЗСУ, а також військовим підрозділам. З минулого року тісно та системно співпрацюємо з Дрогобицькою районною військовою адміністрацією. Допомагаємо відповідно до поточних потреб, що змінюються під час війни.  Обігрівачі, дрони, телевізори, планшети, ноутбуки, ліхтарі, рації вже надали те, що зігріє та допоможе зберегти життя нашим захисникам. Надійшов новий запит щодо авто для передової, тому оперативно придбали пікап», – зазначив Максим Раскін, СЕО ГК АЛЛО.

З 24 лютого 2022 року національний маркетплейс АЛЛО разом з іншими бізнесами долучився до боротьби та підтримки ЗСУ. АЛЛО регулярно надає фінансову допомогу,  поставляє необхідну техніку військовим. Компанія вже надала допомогу для боротьби з ворогом на суму майже 8 млн гривень – це переважно допомога Збройним Силам, надана для забезпечення нагальних потреб підрозділів. Також компанія спрямувала 5 млн гривень на реабілітацію дітей, постраждалих від війни, розпорядниками цих коштів є благодійні фонди  «Голоси дітей» та «МАМА плюс Я».

АЛЛО — маркетплейс національного масштабу з товарами від електроніки, косметики та інструментів до одягу та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 100 містах України. 

allo.ua – тицяй що хочеш!

Джерело фото: Facebook Кулиняка Степанa, голови Дрогобицької районної військової адміністрації, та сайту Дрогобицької районної військової адміністрації.