Сб. Кві 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Як АТБ, Rozetka, Цитрус, Prostor, Алло, Епіцентр, Аврора, Фокстрот та інші ритейлери вітали українців зі звільненням Херсону та анонсували в ньому відновлення роботи.

11.11.22 назавжди залишиться в історії, як день, коли українські війська звільнили Херсон від російських загарбників. Безумовно, робота з відновлення міста тільки буде починатися, та й велика війна з ордою ворога продовжується, але, хоча б на хвильку, українці можуть собі дозволити потішитися. Для історії RAU зібрала реакцію ритейлерів на звільнення “столиці кавунів” – Херсону.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

“Сьогоднішнє горнятко найкавовішої за тебе, наш Херсоне”, – написали в WOG і розмістили фото з місця подій.

“Сьогодні збувся давній наш сон: зайшов у АТБ в місті Херсон”, – відмітили в найбільшій українській мережі дискаунтерів.

Вже ввечері, 11 листопада, АТБ вслід за ЗСУ зайшли до Херсона і привезли продукти.

https://youtu.be/U7y3E4S-Mcg

“Херсон, рідненький, ми вже зачекалися”, – написали в Фокстрот і розмістили світлину із Фоксі, який виходить зустрічати разом з херсонцями воїнів ЗСУ, щоб одними з перших їх привітати з вибиттям росіян з Херсону.

Prostor написали, що “ЗСУ + Херсон = любов”. І додали, що любов не потребує пояснень.

В LeBoutique зібралися влітку у відпустку і в Херсон, і в Крим. “Сьогодні ти маєш привід купити собі нову сукню”, – написали в соцмережах компанії.

В Цитрус нагадали, що свято святом, а донатити на ЗСУ не треба забувати. І поділилися посиланням на Telegram bot для тих, хто хоче це зробити через Цитрус.

“Сезон тільки починається”, – написали Сільпо.

Почали ритейлери креативити також зі своїми логотипами. Так, кавун, як символ Херсонщини, на своєму лого розмістили EVA, Цитрус та Rozetka.

До флешмобу з логотипом доєдналися Алло, Metro, Епіцентр, Аврора, Фокстрот, Територія Min, Лоток, Moyo, Intertop, Подорожник, Yuki, Yakaboo, Novus, Bomond, Коло, Multiplex, RDA та інші компанії, у тому числі, багато хто продовжують це робити.

В Makeup заявили, що цей пост на сьогодні не планували, але ЗСУ вміють робити подарунки. “Тож поки ми з вами мріємо про соковиті херсонські кавуни наступного літа, давайте втамуємо нашу жагу кавуновими засобами”, – написали на сторінках інтернет-магазину. Серед пропозицій гель для душу “Кавунове морозиво” від українського бренду Dushka, цукровий скраб для тіла “Кавун” від українського бренду Lapush, лінійка для об’єму волосся “Соковитий кавун” Garnier та інші косметичні та гігієнічні засоби. Фото для ілюстрації взяли з журналу Vogue.

Укрпошта миттєво анонсувала нову поштову марку. “Несила терпіти! Анонсуємо поштовий випуск «Херсон — це Україна!». Авжеж, ми готувалися заздалегідь. Захоплювались нескореними херсонцями, коментували та вдосконалювали ескіз, із завмиранням серця стежили за просуванням ЗСУ, сподівались, нескінченно скролили стрічку новин, омріювали день, коли у місті знову майорітиме український прапор, — і ось, з невимовною любов’ю до наших людей презентуємо новинку”, – написав поштово-логістичний оператор у соцмережах. Набір включає марковий аркуш, художній конверт та листівку. Автор поштового випуску — Андрій Сагач.

Є й інші пропозиції від користувачів щодо пам’ятної марки.

“Це не мариво, не сон – повертаємось в …”, – натякнули в Нова пошта.

Користувачі на це вже чекали, тож швиденько згадали Укрпошта і Нова пошта у своїх мемах.

Оригінальним малюнком привітала мережа Аптека 3і користувачів. “В місті незламних та нескорених людей нарешті майорить український прапор! Вітаємо всіх херсонців та передаємо привіт”, – написали в Facebook мережі.

“Херсоооон, з поверненням”, – радіють в Еко-маркет і анонсували відновлення роботи магазинів мережі.

Про відновлення роботи повідомили також Аптека АНЦ. “Ще трішечки і ми відкриємо двері наших аптек у цьому героїчному місті. Будемо раніше за стиглий кавун”, – написали вони.

“Вітаємо вдома”, – коротко відмітили KLO.

Мережа мультимаркетів Аврора повідомила, що вже пакує товари.

В Comfy не стали прибігати до гумору чи мемів, а просто розмістили колаж зі світлин із написом “Слава ЗСУ!”

…Але потім передумали і запропонували товар дня, адже “херсонський кавун – то безцінно”.

“Переїдання херсонських кавунів НЕ може бути шкідливим для вашого здоров?я”, – повідомила фармацевтична компанія Дарниця.

Ресторатор Євген Клопотенко процитував сам з себе з Twitter і додав у Facebook питання до читачів: “Де можна забронювати собі херсонських кавунів? Бо відчуваю, що наступного літа їх доведеться добувати через блат через надпопит”. У цьому засновник ресторану “100 років тому вперед” має рацію.