Нд. Тра 5th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Новий склад Фокстрот, нові Алло у Києві, Comfy в Кременчуці, Цитрус у Житомирі, найбільший магазин Ассоль, ювілейний ВМ Техніка та інші новини ринку ритейлу побутової техніки та електроніки, передає RAU.

Новий Comfy в Кременчуці

1 вересня мережа магазинів побутової техніки та електроніки Comfy відкрила новий торгівельний об’єкт у Кременчуці за адресою вул. Небесної сотні, 3 А. З відкриттям магазину компанія відновила присутність у цьому місті після того, як 27 червня російський ракетний удар знищив торговельний центр Амстор. Трагедія забрала життя 22 людей, серед яких були й співробітники магазину Comfy, що став епіцентром вибуху.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«Ми завжди пам’ятатимемо загиблих колег. Це неосяжне горе, яке назавжди з нами. Проте ворогу не вдасться паралізувати наш бізнес та нашу жагу до перемоги. Ми відновлюємося заради збереження робочих місць, можливості сплачувати податки, підтримувати військових та волонтерів та, звичайно, щоб наші клієнти могли продовжувати жити своє життя», — каже СЕО Comfy Ігор Хижняк.

Станом на 1 вересня в мережі Comfy працює 79 магазинів. Також компанія оголосила про відкриття восени ще двох магазинів – в Києві та області.

Новий Цитрус у Житомирі

Відкриття магазину Цитрус у Житомирі відбулося 5 вересня за адресою вул. Київська, 77 в ТРЦ Global. Площа локації складає 255 кв. м. Він став 56-м відкритим магазином ритейлера та 72-м, якщо враховувати всі торговельні точки, які були відкриті до війни.

Новий магазин у Житомирі – ідеальне місце зустрічі з ґаджетами – великий асортимент, відкритий доступ до товарів і висококваліфікований персонал. Тут можна знайти все необхідне: від аксесуарів до просунутої інтелектуальної техніки. Смартфони, техніка для дому, персональний електротранспорт, ноутбуки, портативні колонки та смарт-аксесуари – все вже чекає у новому магазині Цитрус в ТРЦ Global.

Фокстрот відновлює роботу 11 магазинів та будує новий склад

Фокстрот поступово повертається до довоєнних масштабів мережі за рахунок магазинів, що були тимчасово зачинені або переведені у формат роботи точок видачі інтернет-замовлень. Наразі ритейлер оперує 111 працюючими магазинами у 65 містах країни. Протягом першої половини серпня поновлено роботу шести магазинів в таких містах, як Вишневе, Ізмаїл, Павлоград, третього магазину у Запоріжжі (вул. Перемоги, 64) та Рівному (вул. Київська, 67 А). У повноцінному форматі запрацював столичний Фокстрот на пр-ті Голосіївському, 68 А, що кілька місяців функціонував як точка видачі онлайн-покупок.

До кінця серпня компанія також планувала відкриття ще п’яти торгівельних об’єктів: у місті Лубни, Коростені, Прилуках, Борисполі та четвертий магазин у Кривому Розі (вул. 200 років Кривого Рогу, 7 Д). Крім того, як повідомив СЕО Фокстрот Олексій Зозуля, компанія розпочала будівництво нового складу, який стане основним і єдиним логістичним ядром компанії. Його площа становитиме 22 000 кв. м, локація – Київська область, запуск в експлуатацію заплановано вже цієї осені.

Новий двоповерховий магазин ВМ Техніка у Василькові Київської області

У серпні ВМ Техніка відкрила 30-й магазин мережі. Площа об’єкту складає 370 кв. м. Він розміститься на двох поверхах – по 185 кв. м кожний. Завдяки топ-формату, покупець може задовольнити в новій торгівельній точці всі свої бажання щодо підбору техніки: від бюджетного чайнику до найсучаснішого телевізора технології OLED. Також у ВМ Техніка представили ряд ексклюзивних брендів і товарів, яких, за словами ритейлера, немає в жодній іншій мережі країни. Це вже третій відкритий з лютого 2022 року магазин компанії.

“Не дивлячись на важку ситуацію в країні, ВМ Техніка притримується свого плану розвитку, і з початку року відкрила два нових магазини: в місті Снятин Івано-Франківської області та в місті Славута Хмельницької області. На черзі чергове відкриття, на цей раз в місті Васильків Київської області – це буде ювілейний 30-й магазин мережі”, – розповіли перед відкриттям в компанії.

Алло МАХ відновив роботу в ТЦ Retroville

17 серпня запрацював магазин Алло МАХ на першому поверсі ТЦ Retroville у Києві, за адресою проспект Правди, 47. До вибору клієнтів Алло МАХ – смартфони, гаджети, сучасна смарттехніка, в тому числі й побутова, товари для відпочинку та електротранспорт. Торговельну точку площею 375 кв. м було відновлено майже з нуля після значного пошкодження торгового центру в березні та часткового його відкриття для відвідувачів у червні.

«Неймовірно боляче було бачити вщент зруйновані в березні великі площі магазину, які відкрили лише два роки тому, 1 серпня 2020 року. Обсяг збитків від руйнування Алло МАХ в ТЦ Retroville становить близько 12,5 млн гривень, — зазначив  Микола Астапов, директор із розвитку та форматів компанії Алло. — За півтора місяця, з моменту коли адміністрація ТЦ повідомила про плани щодо відновлення роботи, ми зробили ремонт в магазині, провели роботи з монтажу вітрин, вивіски та обладнання, відновили всі комунікації, завезли товар. Впевнений, оновлений магазин стане до вподоби найвибагливішим клієнтам».

Ассоль у Первомайську Миколаївської області

У Первомайську Миколаївської області 29 серпня відкрився магазин побутової техніки та електроніки Ассоль. Магазин розташований у ТЦ Магніт на вул. Одеська, 78 Е. Для української мережі він став 21-м магазином та першим, відкритим у 2022 році. Площа об’єкту складає 600 кв. м, що робить його найбільшим у мережі. Покупців чекає вибір товарів для дому, великої та малої побутової техніки, ІТ, ноутбуків, телевізорів та кліматичної техніки.

Ассоль – українська мережа магазинів техніки для всієї родини. Перший магазин було відкрито у 2011 році у місті Сміла Черкаської області. Мережа налічує 21 магазин, з яких 18 діючих. Торговельні точки знаходяться у Черкаській, Київській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Одеській та Миколаївській областях.