Сб. Кві 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Компанія Art Nation Loyalty виходить на новий міжнародний ринок та розпочинає співпрацю з грузинським рітейлером «2 Набіджі». Гейміфікована акція лояльності з доповненою реальністю Arena пройде у кожному з 312 магазинів роздрібної мережі та діятиме з 11 жовтня по 5 грудня цього року. Відтепер і діти з Грузії зможуть поринути у віртуальний світ фентезі, зібравши власні команди супергероїв.

Art Nation має значний досвід комплексного запуску програм лояльності з застосуванням технології доповненої реальності (AR) в Україні, Білорусі та Казахстані. У двох країнах уже реалізовано по два сезони акції  Arena та активно впроваджується третій. Загальна кількість проданих карт партнерами перевищила 130 млн, а до застосунку долучилося більш ніж 3,5 млн унікальних користувачів. Кожна з роздрібних мереж відзначила значний ріст KPI.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«Ми вдячні міжнародним партнерам за довіру, адже Art Nation Loyalty успішно впроваджує програми лояльності у різних країнах з високою результативністю не перший рік.  «2 Набіджі» — вже четвертий партнер, який високо оцінив потенціал та результати саме цієї акції. Ми віримо, що грузинські діти стануть фанатами світу Arena. Рітейлер проведе унікальне інноваційне промо та створить для покупців можливість для нових вражень і досвіду», — зазначає генеральний продюсер Art Nation Loyalty Едуард Ахрамович.

Аби стати частиною всесвіту Arena, потрібно завантажити на смартфон безкоштовний застосунок, який при наведенні на акційні AR-картки з супергероями перетворює їх на живих істот. Під час покупок можна зібрати  44 персонажі й створити свою команду для боротьби з темними силами.

«Ми щиро раді, що у нас з’явився надійний партнер — компанія Art National, з якою ми спільно реалізуємо програму лояльності Arena. Завдяки їй ми не тільки досягнемо кінцевої мети щодо збільшення трафіку, утримання та залучення нових покупців, а й подаруємо безліч приємних емоцій місцевим дітям. Доповнена реальність, гейміфікація, інтерактивний контент — те, чим зараз захоплюється юне покоління. Для нас важливо бути на одній хвилі з покупцями», — підкреслює Іраклі Ахвледіані, генеральний директор «2 Набіджі». 

Окрім цього, команда Art Nation працює над розробкою нових програм лояльності, які презентує ритейлерам у кінці року. Кожна з них відповідає актуальним тенденціям та запиту ринку. У компанії впевнені, що вони також матимуть високу ефективність. Адже окрім гейміфікованої акції Arena, інші програми лояльності Art Nation Loyalty було також реалізовано з високим KPI.

Зокрема, в України невдовзі стартує 2-й сезон інноваційної еко-акції з доповненою реальністю JOYKIS. Перший сезон акції об’єднав 11 торгових мереж з різних куточків країни навколо спільної мети – навчити дітей турбуватися про екологію планети. За її результатами було реалізовано 12 млн карток, а застосунок акції посів перше місце у категорії «Освітня гра №1» в App Store і Google Play за період дії акції.

Також яскравим прикладом показника ефективності програм лояльності Art Nation стала акція на базі книжки з доповненою реальністю «Аліса в країні див», яка поставила рекорди продажів — понад 2 млн примірників у чотирьох країнах. Сотні тисяч дітей прочитали шедевр світової класики завдяки доповненій реальності, яка привернула їх увагу.

Довідка

Art Nation Loyalty — агентство лояльності, що спеціалізується на розробці інноваційних продуктів. Поєднуючи актуальні тренди, технології та ігрові механіки, компанія створює особливі моменти для покупців і додатковий прибуток для ритейлу. Серед клієнтів Art Nation Loyalty: “АТБ” (№1 в Україні), “Євроопт” (№1 в Білорусі), “Magnum Cash & Carry” (№1 в Казахстані), Korzinka.uz (№1 в Узбекистані) тощо.

«2 Набіджі» протягом 11 років є одним з видатних лідерів у сфері грузинської роздрібної торгівлі. «2 Набіджі»— бренд, який прагне змінити досвід купування і адаптуватися до побажань і потреб покупців, переоцінити ринкові правила і статус-кво. Для цього необхідно використовувати всі наявні ресурси, включно з технологіями, і стимулювати розуміння людей у необхідності заощаджувати. Компанія на разі представлена 312 магазинами по всій Грузії, і до кінця року це число буде зростати.