Чт. Тра 2nd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Національна мережа магазинів EVA представила нову комунікацію власної торгової марки декоративної косметики GlamBee. Її обличчям стала Анна Трінчер, молода співачка й актриса, зірка серіалу «Школа» й учасниця телепроєкту «Голос. Діти», інфлюенсер. За допомогою такої колаборації у EVA планують підвищити обізнаність про бренд та рівень лояльності цільової аудиторії дівчат 18-25 років.

З Анною Трінчер провели фотосесію, знімки з якої з’являтимуться у рекламних кампаніях бренда протягом року. Крім того, 2 вересня відбулася прем’єра кліпу Анни на пісню «По губам», де співачка використовує косметику GlamBee. Спеціальний показ для блогерів та журналістів влаштували за участю тіктокерів, що також знялися у кліпі Анни. На заході було встановлено брендовану зону GlamBee. Найближчим часом EVA також планує запустити digital-кампанію, в якій використає фрагменти кліпу, де показано продукцію її власної торгової марки.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«Ми раді співпрацювати з Анною. Вона талановита, стильна, сучасна, впевнена та смілива. Слоган нашого бренда — «Будь собою, будь яскравою, будь GlamBee». Саме Анна для багатьох є втіленням образу такої дівчини, яка любить експериментувати, виділятися й цінує свою свободу в усьому. Впевнені, що нова пісня стане хітом і швидко розлетиться у TikTok, а кліп набере мільони переглядів», — коментує Анна Гладіревська, керівниця відділу маркетингового просування власних торгових марок EVA.

GlamBee — власна торгова марка мережі EVA, запущена у 2015 році. Цей бренд декоративної косметики набув неабиякої популярності завдяки високій якості та оригінальним продуктам лінійки. Продукція GlamBee виготовляється на заводах України, Туреччини, Італії та Китаю. Власниця GlamBee завжди із задоволенням користується косметикою будь-де, адже їй приємно діставати із сумочки косметичні засоби, пакування яких має вигляд стильного аксесуару.

«У 2021 році відбувся ребрендинг GlamBee, що стосується не тільки нового яскравого пакування. Ми оновили основний асортимент, додавши до нього трендові продукти, які вже дуже полюбилися споживачкам. До того ж ми продовжимо випускати лімітовані колекції продуктів і робитимемо все, щоб наші клієнтки із задоволенням користувалися косметикою GlamBee й відчували, що для дівчини GlamBee кордонів не існує», — резюмує Анна Гладіревська.

 

Довідка

Лінія магазинів EVA — найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент декоративної косметики, парфумерії, продукти для догляду за обличчям і тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також засоби для догляду за малюками. Понад 8 мільйонів осіб є користувачами програми лояльності «EVA МОЗАЇКА».

Сім років компанія EVA посідає лідерські позиції у своєму сегменті ринку, отримуючи нагороду Національної премії України Retail Awards «Вибір споживача». У 2020 році лінію магазинів EVA втретє поспіль визнано «Найкращим магазином краси та здоров’я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року-2020». У 2019-му компанія отримала нагороду «Ритейлер року в drogerie» від Ukrainian Retail Association, а також нагороду найбільшої міжнародної виставки у галузі приватних марок PLMA (Private Label Manufacturers Association) у Нідерландах і нагороду «За лідерство в управлінні власними косметичними торговими марками» від виставки InterCHARM.

За 19 років компанія зросла до понад 1 000 магазинів по всій Україні, представивши більш ніж 30 000 асортиментних позицій. У 2020 році вперше у своїй історії мережа магазинів EVA перетнула психологічний рубіж у 100 мільйонів одиниць товарів ВТМ, які реалізувала протягом року, та має у своєму портфелі 51 ВТМ. Нині штат співробітників лінії магазинів EVA налічує близько 14 000 осіб. EVA дотримується найвищих стандартів роботи з клієнтами та високого рівня корпоративної культури, що відображено в моделі сервісу компанії: «EVA — це найкраща подруга, що дарує щастя бути собою».

Додаткова інформація: https://eva.ua.