Сб. Тра 18th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Роздрібна торгівля продуктами харчування постійно змінюється. У сучасних реаліях рітейлери прагнуть оптимізувати витрати та знаходяться в постійному пошуку рішень для підвищення ефективності бізнесу.

В колонці для RAU комерційний директор компанії Біцерба Україна Артем Антамонов пояснив, як інтелектуальний сервіс SmarterSlicing допомагає оптимізувати бізнес-процеси компанії та задовольняти вимоги покупців.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Для роздрібної торгівлі зараз дуже важлива висока продуктивність апаратних рішень, гнучкість і надійність роботи. Крім того, змінилися й очікування покупців. Вони прагнуть бачити якомога більше новинок на полицях зі свіжими продуктами, вимагають більше уваги, інформації та послуг.

Одна з ключових тенденцій на ринку рітейлу – персоналізоване обслуговування покупців. Послуга професійної нарізки свіжих продуктів є дуже привабливою для відвідувачів магазинів. Ясна річ – ніхто не любить довго чекати. Тому безперебійна робота слайсерів для нарізання на прилавку зі свіжими продуктами є важливою складовою швидкого обслуговування клієнтів.

У портфоліо слайсерів компанії Bizerba представлені моделі для будь-яких потреб сучасного рітейлу – ручні або автоматичні, для вертикального нарізання або нарізання під кутом, із вбудованими вагами або з можливістю підключення до ваг. Слайсери Bizerba пропонують багато переваг: ергономічність, безпека, ефективність та гігієна, що є їх безкомпромісною складовою.

Але тепер, завдяки цифровим технологіям, з’являються нові додаткові цінності для клієнтів. Унікальне рішення компанії  Bizerba – інтелектуальний сервіс для нарізання SmarterSlicing  – це перший крок у цьому напрямку. Переведення прилавку зі свіжими продуктами на цифрові технології та інтеграція з IT-мережею допомагає оптимізувати процеси нарізання, заощадити час та гроші та зосередитись на головному – на покупцях.

Оптимізація безперебійної роботи слайсерів

Постійний моніторинг даних про продуктивність та робочий стан слайсерів одночасно у всіх філіях роздрібної мережі створює ідеальний фундамент  для оптимізації процесів на прилавках свіжих продуктів в довгостроковій перспективі. Централізоване управління інтелектуальним сервісом SmarterSlicing відбувається через LAN-інтерфейс FoodConnect  до програмного забезпечення Bizerba RetailControl. В результаті, інтелектуальний  сервіс SmarterSlicing аналізує, контролює та оптимізує всі процеси і, насамперед, допомагає працівникам торгового залу. Вчасно та заздалегідь на сенсорному екрані з’являються індикатори про необхідність чистити, загострювати ножі або проводити технічне обслуговування приладів. Перерва в роботі слайсера визначається та встановлюється індивідуально на основі зібраних даних вашої щоденної роботи.

Які переваги:

  • Торговий персонал має більше часу для обслуговування клієнтів та гарантує їм бездоганну чистоту та якість нарізаних свіжих продуктів
  • Вчасне та заздалегідь заплановане технічне обслуговування, очищення та заточування ножів поза робочим часом
  • Чітко визначені коди помилок допомагають зробити телефонні дзвінки до сервісної служби більш ефективними
  • Оптимізація робочого процесу із залученням навіть нещодавно навченого персоналу