Чт. Кві 25th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

4 та 5 червня у Києві відбудеться фестиваль The Glass від «Сільпо»*. Це наймасштабніша gastro-emotional-love подія за всю історію «Сільпо». На цілих п’яти поверхах галереї D12 буде розміщено 600 видів алкогольних напоїв і 20 фудзон, щоб усе смакувало якнайкраще.

The Glass – це точка, в якій перетинаються вишукані напої та їжа, релакс із друзями та лекції від крутезних спікерів, актуальна музика й несамовите бажання радіти життю.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Кожен гість отримує дегустаційний келих і кілька сотень варіантів того, чим його наповнити, – 200 видів вин, 300 найменувань пива та 100 варіантів добірного міцного. Кожен поверх галереї – окрема категорія напоїв та справжній освітній інтенсив-занурення у світ шедеврального алкоголю.

Поверх вин. 24 стенди, розподілені за вподобаннями і сортами. Давно хотіли оцінити різницю між шенен бланом з Франції та ПАР? Або спробувати піно нуар з Італії та Нової Зеландії, а не тільки з Бургундії? Можна все це і щонайменше по двадцять сортів на додачу, а ще просекко, шампанське, іспанську каву, вермути та кріплені вина. На Гостей також чекають нові зірки – помаранчеві вина та найсмачніші безалкогольні. Для окремого бару органічних вин підготували багато новинок друзі-винороби бренд-шефа «Сільпо» Марко Черветті.

Поверх пива. 24 стенди, 56 пивоварень з десяти країн: Австрії, Бельгії, Великої Британії, Ірландії, Нідерландів, Німеччини, США, Франції, Чехії, України. Серед 300 найменувань – класика асортименту Власного імпорту «Сільпо», український крафт і колаби, створені спеціально до фестивалю.

І окремий поверх міцного алкоголю – 100 видів на виноградній, плодово-ягідній, зерновій та агавовій основі. Від класичних напоїв – віскі, джину та рому до екзотичних і найнеочікуваніших. Саме тут буде гарна нагода спробувати дистильовану екзотику: мексиканський сотол, перуанське піско, китайський байцзю тощо. Познайомитися ближче з віскі – шотландським, ірландським, японським і бурбонами. Розкуштувати джини від класичного стилю London Dry до модерністських інфузій ХХІ століття. Або ром – сухі чи солодко-пряні різновиди, зі свіжого соку цукрової тростини і меляси, від невитриманих до витриманих сортів.

У програмі – лекції  від крутезних експертів. На кожному поверсі працюватимуть гіди – з ними буде легше пройтися стендами і не розгубитися в цьому звабливому різноманітті.

В окремій зоні – музей вишуканих напоїв від Le Silpo з дегустацією рідкісних, вінтажних експонатів. Ми відібрали 7 вин та 3 види міцного алкоголю: ром, коньяк і віскі та підготували цікаві історії про кожен напій з елітної колекції.

Мистецтво поєднання їжі та алкоголю на The Glass відкривають 20 фудзон: морепродукти, м’ясо, сири, хамон, оливкова олія, солодощі «Власної кондитерської», фермерські продукти від «Лавки традицій». А ще спешіаліті-кава власного обсмажування від FEEL__trd, страви від партнерів Cargo Kitchen і Station Pizza а також від ресторанів Fozzy Group: Escobar, дзяо-бару, Smoke’n’Grill і шеф-кухарів «Сільпо» та коктейлі від бару Who&Why Drinkery.

На локації відбудеться прямий ефір популярного YouTube шоу “Леви На Позашляховику” (Джипі). Коміки разом з гостями будуть дегустувати напої, спілкуватися, грати в Клуб Дилетантів, DZK та DZK На Виживання. Гості фестивалю зможуть взяти участь в інтерактивах та розіграші призів від популярних блогерів.

І, звісно, всюди музика. Виступи Каті Корецької, LAUD, а також сети від dj Дмитро Дір, “Тот самый Тимур”, dj Ілля Фролов, dj Moojev та Dimitri the Alchemist.

Два дні, п’ять поверхів та безліч відкриттів, щоб смакувати життя. Зустрінемося glass to glass і відсвяткуємо все, що не вдалося відсвяткувати у 2020-му:

4 червня 2021 року (з 16:00 до 22:00)

5 червня 2021 року (з 12:00 до 22:00)

м. Київ, вул. Десятинна, 12

*Під фестивалем мається на увазі спеціальний виставковий захід. Вхід платний та лише для осіб, яким виповнилося 18 років. Подія проходитиме з дотриманням рекомендацій МОЗ — обійматися будемо обережно та за всіма правилами посткарантинної ери.