Ср. Кві 24th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Трейдинг – один з напрямків, які найбільш швидко розвиваються в Україні. Нетрудомісткий і простий в засвоєнні він допомагає з користю використовувати гроші і примножувати власний капітал. Торгівля на фінансових ринках стає хорошим інструментом для тих, хто готовий навчитися ним користуватися. Людям, які мріють заробляти на акціях, слід спочатку розібратися в закономірностях існування ринку, торгових стратегіях, а також навчитися аналізу світових подій, адже саме вони диктують тренди на зростання або падіння різних активів. Однією з найпопулярніших в Україні компаній, що займається підготовкою майбутніх трейдерів є Центр Біржових технологій. Відгуки про ЦБТ характеризують компанію як кращу на ринку.

Принципи навчання трейдингу 

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

  • Аналіз понад усе!

Фінансові рішення і інвестиційні вклади не повинні відбуватися без попереднього аналізу. Тільки проаналізувавши ситуацію на ринку і зробивши певні прогнози, варто приймати остаточне рішення. У ЦБТ вчать правильно аналізувати ринок і розуміти причинно-наслідкові зв’язки.

  • Практика- запорука успіху!

Лише теоретичні знання не можуть допомогти людині досягти успіху. Виходячи з відгуків клієнтів, на курсах ЦБТ особлива увага приділяється саме практиці, а теорія розглядається виключно на реальних кейсах. До того ж, спікери ЦБТ мають за плечима успішний досвід в трейдингу і власний інвестиційний портфель.

  • Безпечна практикатрейдингу !

Ніхто не застрахований від помилок – кожен трейдер стикався з ними, особливо на початку своєї кар’єри. Щоб помилки не нашкодили, починати своє знайомство з фінансовими ринками слід на демо-рахунку. Це звичайний торгівельний кабінет, тільки з уявними грішми. Залишені про ЦБТ відгуки говорять про те, що компанія допомагає знайти реальні навички і зробити всі необхідні для навчання помилки, не ризикуючи власними грошима.

Центр біржових технологій – навчання 

Центр біржових технологій – інформаційно-консультаційний центр з питань інвестування та навчання торгівлі на фінансових ринках. Компанія на ринку ось уже 6 років, має офіси в Одесі, Чернівцях, Львові та Києві.

Найбільш популярним продуктом компанії є курс ЦБТ- Беластіум ( CBT – Belastium ). Це навчальний курс по роботі на фінансових ринках, що складається з 10 занять. Пройти курс можна в групі або індивідуально, очно (в офісі компанії) або дистанційно (в режимі онлайн). Позитивні відгуки про ЦБТ- Беластіум, залишені випускниками курсу, можна знайти на незалежних платформах.

Так само, Центр біржових технологій регулярно проводить вебінари з фінансової грамотності, відвідати які може кожен бажаючий. Участь – безкоштовна, потрібно тільки записатися на заняття в соціальних мережах ЦБТ. А для клієнтів і випускників, Центр біржових технологій організовує профільні майстер-класи для поглиблення знань.

Відгуки про компанію Центр біржових технологій 

«Тема трейдингу на сьогоднішній день дуже популярна – багато про неї йде розмов і багато випробовують себе в цій сфері. Наштовхнув мене на цю тему мій син. Потім я в інтернеті знайшла анонс вебінару, який проводив Центр біржових технологій. Я його прослухала – було дуже цікаво. І я вирішила для себе, що хочу це вивчити глибше. Але непросто, як мені здається, розібратися самій, тому я сподівалася, що саме в ЦБТ мені допоможуть зрозуміти, що це таке. Курс проходив 10 днів, його проводили різні лектори. Лекції були дуже цікаві, дуже різноманітні, вони охопили абсолютно все, що включає в себе торгівля. Інформація якраз така, яка потрібна для трейдера-початківця. У майбутньому мені хочеться працювати з цим. Я хочу спробувати себе в криптовалюті і торгівлі валютними парами. У майбутньому хотілося б перейти до роботи на фондовому ринку і до формування інвестиційного портфеля» – ділиться своїм відгуком про ЦБТ Оксана .

 

«Я з незаможної сім’ї і питання грошей для мене було актуальним завжди. Мене не полишала думка, що в моїх силах все змінити і я шукав шляхи як вирішити проблеми, пов’язані з фінансами. Я багато де працював і навіть пробував свій бізнес. Але зрозумів, що глобально мені потрібно більше і мене зацікавила тема фінансових ринків. Я вирішив себе в цьому прокачати, стати експертом і заробляти там, де засобів дійсно багато. Під час навчання в ЦБТ я зрозумів, що мені подобається фондовий ринок і я буду цим займатися. Навчання тільки зміцнило мою мотивацію розвиватися саме в цьому» – залишає свій відгук про ЦБТ Іван.