Нд. Кві 28th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

7 вересня 2020 року перший супермаркет Західної України та «найстарший» «Арсен» у Львові закрився на реконструкцію. Магазин планують відкрити вже у листопаді в абсолютно новій концепції зі зміненим логотипом, оновленим фірмовим стилем та дизайном.

Мережа «Арсен» продовжує масштабне оновлення. Ще минулоріч, 2019-го року, у центрі Львова запрацював перший «Арсен» нового формату та оновлено супермаркет «Арсен» в одному з найбільших торгівельних центрів Івано-Франківська. Цього разу на вражаючі перевтілення очікує перший магазин мережі, збудований ще 2002 року, у найбільшому житловому масиві Львова – «Сихові» (просп. Червоної Калини, 60).

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Реконструкція «сихівського» «Арсену» розпочалася 7 вересня і триватиме декілька місяців. Улюблений для багатьох львів’ян супермаркет стане максимально комфортним, яскравим та сучасним.

Заплановане повне оновлення фасаду будівлі, що стане окрасою району та масштабний рестайлинг інтер’єру магазину. Зміни торкнуться не лише технічної частини, а й комерційної – новий підхід до наповнення асортименту, зокрема у продажу з’явиться продукція місцевих виробників, фермерських господарств, суттєво зросте вибір свіжого м’яса, риби, овочів, фруктів, імпортних та крафтових продуктів. І, звісно, ще кращою стане традиційно смачна «арсенівська» випічка, готові страви, солодощі із власної кондитерської. Один із приємних сюрпризів оновленого «Арсену» – відкриття власної піцерії, в якій щодня випікатиметься ароматна піца на будь який смак.

Зміни будуть вражаючими, тож з нетерпінням чекаємо на відкриття, яке заплановане вже у листопаді.

«Ми змінюємося, щоб стати кращими для наших покупців. У найближчих планах – рестайлінг усіх діючих «Арсенів», а також відкриття декількох нових», – розповідає Ігор Новоставський, заступник генерального директора ритейлінгової компанії «Альянс Маркет».

Команда рітейлу також спростовує чутки про відмову від масштабного будівництва торгово-розважального центру на Сихові, яке анонсоване ще у 2018 році. Реалізацію цього довгоочікуваного проекту довелось відкласти у зв’язку з економічною ситуацією в країні.

«Реконструкція супермаркету «Арсен» на Сихові абсолютно не означає, що ми відмовились від будівництва нового торгово-розважального комплексу, анонсованого раніше, – пояснює Ігор Новоставський. – Для зведення такого величезного об’єкту на декілька поверхів та дворівневим паркінгом ми планували залучати кошти інвесторів. Проте, з огляду на економічну ситуацію в країні та пандемію вірусу, нам довелось тимчасово заморозити цей проект».

ДОВІДКА:

«Арсен» – одна із найбільших мереж супермаркетів на Західній Україні. Станом на сьогодні вона налічує 8 магазинів у трьох обласних центрах (Львів, Івано-Франківськ та Рівне).

«Арсен» пропонує своїм покупцям широкий асортимент продовольчих та непродовольчих товарів, готових страв, кондитерських та хлібобулочних виробів. Також мережа має власне виробництво молочної продукції «Арсен FreshMilk» та кілька торгових марок: «Supero», «Для Вас», «Best Price».

Щороку супермаркети «Арсен» відвідує близько 15 млн покупців, а щодня – понад 40 тис. клієнтів.