Пт. Вер 20th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Повномасштабне вторгнення принесло багато горя не тільки людям, але й домашнім улюбленцям. Щодня волонтери знаходять, рятують, евакуюють та лікують котів та собак, які опинились у небезпеці. Більшість притулків переповнені й гостро потребують підтримки. Щоб допомогти пухнастикам, які не мають родини, VARUS та фонд Happy Paw розпочинають благодійну акцію «Доброгривня для хвостатиків»

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Стати добрим чарівником та допомогти безпритульним тваринам можливо. Для цього потрібно лише придбати корм для собак та котів торгових марок Purina ONE, Whiskas та Brit. З кожної такої покупки 1 гривня буде йти на допомогу притулкам-партнерам фонду Happy Paw. Товари, що беруть участь в акції, будуть виділені на полицях магазинів спеціальними підцінниками. Також переглянути весь перелік акційних позицій ви можете на офіційному сайті VARUS. 

Благодійна акція «Доброгривня для хвостатиків» триватиме з 18 травня до 21 червня 2023 року в усіх супермаркетах мережі VARUS. З детальними умовами акції та офіційними правилами можна ознайомитись на сайті VARUS. 

 «Допомагати безпритульним тваринам, які мають такий важкий досвід, пов’язаний із евакуацією — наша соціальна місія, адже вони не можуть піклуватися про себе самостійно. Команда VARUS регулярно підтримує благодійні ініціативи. Цього разу спільно з фондом Happy Paw ми проводимо акцію «Доброгривня для хвостатиків». У всіх наших клієнтів є можливість долучитись до доброї справи, допомогти тваринам, які наразі знаходиться в притулках і так потребують нашої підтримки», — розповідає в.о. директора з маркетингу мережі VARUS Анна Луганська.  

«За останній рік кількість хвостатих у притулках, з якими співпрацює фонд в середньому збільшилась на 60-100%. Військові і волонтери регулярно евакують котів і собак із зони активних бойових дій. Іноді щасливчики одразу знаходять родини, але найчастіше “осідають” у притулках, адже мають проблеми як із фізичним, так і з ментальним здоров’ям.Тому такі благодійні ініціативи, як ковток свіжого повітря, для врятованих тварин — допомагають їм вижити у складні часи та дарують надію, що кожен хвостик знайде омріяний дім”, —  коментує кураторка фонду Happy Paw Людмила Єнжеєвська. 

Допомогти тваринам,  які наразі знаходиться у притулках, можете саме ви, взявши участь у благодійній ініціативі «Доброгривня для хвостатиків».  

Крім того, у вас завжди є можливість подарувати тварині щасливе домашнє життя, забравши її з притулку. 

Довідка

VARUS – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість – 103 супермаркети у різних містах України. 

Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини to go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.

Happy Paw – український благодійний фонд, який вже 11 років підтримує безхатніх тварин у притулках. Фонд пропагує адопцію (влаштування) тварин з притулків, надає разову допомогу (їжею, медикаментами) тваринам, лікує тяжкохворих тварин, проводить програми стерилізацій бродячих чотирилапих, відбудовує і покращує умови життя тварин у притулках, навчає дітей гуманному і відповідальному ставленню до тварин.