Чт. Вер 19th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Другий та найбільший в Україні магазин HalfPrice, нові відкриття просторів Sport Life та Apollo Next у столиці, розширення присутності бренду Puma, мережа риболовних магазинів Flagman святкує 24-річчя та інші новини в матеріалі RAU.

Нові відкриття просторів Sport Life

У повномасштабну війну національна мережа спортивних клубів Sport Life продовжує активно зростати кількісно. На початку повномасштабного вторгнення столичний ТРЦ Retroville зазнав пошкоджень через ракетний обстріл росією, зокрема і спортивний центр Sport Life. Проте надважливою подією першого півріччя 2024-го стало повернення в Retroville простору. СЕО ТРЦ Рената Якубченієне в інтерв’ю для RAU cказала, що на цю подію дуже чекали мешканці району Виноградар і це одразу значно вплинуло на трафік ТРЦ.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Також у кінці серпня запрацював преміум клуб Sport Life в столичному ТРЦ Blockbuster Mall. Тут представлені нові ультрасучасні басейни, тренажерна зала, лазні зі свіжої деревини і дитячий клуб.

Ще в кінці літа у столиці двері відкрив Sport Life Динамо, який розташований на території стадіону Динамо ім. В. В. Лобановського. Це інноваційний premium spa фітнес-клуб із сучасним тренажерним залом, джакузі, басейном зі штучним водоспадом, затишною spa-зоною та ексклюзивним spa-кінотеатром.

А на початку вересня у Києві запрацював Sport Life Караваєві Дачі.

Новий магазин Puma в івано-франківському ТРЦ Veles Mall

В липні запрацював новий магазин Puma в ТРЦ Veles Mall. Це відкриття – важливий крок у стратегії бренду, спрямованій на розширення присутності на українському ринку та підвищення впізнаваності бренду серед українських споживачів. Нова точка займає площу близько 300 кв. м nf відповідає сучасній концепції Forever Faster, яка відображає прагнення компанії бути на крок попереду в сфері спортивної моди.

Світлий дизайн, стильне обладнання та манекени різної комплекції створюють простір, що надихає на рух та досягнення нових вершин. Асортимент магазину включає широкий вибір продукції: від одягу для бігу та тренувань до стильних колекцій для дітей та дорослих.

Новий Sport City в рівненському ТРЦ Екватор

Наприкінці серпня відкрився новий магазин мережі спортивних товарів Sport City в ТРЦ Екватор площею 774 кв. м. Тут клієнти знайдуть широкий вибір високоякісного спортивного одягу, взуття та аксесуарів від провідних світових брендів, таких як Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Asics, Columbia, Jack Wolfskin, Skechers, Evoids, Radder. У Sport City можна придбати товари для різних видів спорту: від бігу та футболу до фітнесу і йоги. Це другий магазин у Рівному і тридцять восьмий у мережі.

Перше відкриття у повномасштабну війну магазину New Yorker

Львівський ТРЦ King Cross Leopolis до кінця 2024 року поповниться новим орендарем – міжнародним брендом New Yorker. Про це пише УРТЦ.

Точка стане першим новим магазином ритейлера в Україні з початку повномасштабної війни. Про це повідомила компанія Colliers Ukraine, яка виступила консультантом з оформлення угоди. Уже відомо, що новий магазин розміститься на площі 1350 кв. м.

Мережа риболовних магазинів Flagman зростає кількісно та святкує 24 роки

На початку серпня у Полтаві в ТРЦ Київ відкрився новий магазин мережі Flagman. Також відомо, що незабаром відбудеться відкриття у Новомосковську Дніпропетровської області. А загалом у повномасштабну війну мережа кількісно зросла на понад 20 нових магазинів.

Нагадаємо, мережа активно розвиває ВТМ, яких в портфелі чотири та вони складають приблизно 70% асортименту – це Flagman, Carp Pro, Azura та Forrest. А у вересні компанія святкує 24 роки та запрошує всіх на свято.

Новий Apollo Next у столиці

На початку липня запрацював новий Apollo Next в столичному ТЦ Уніцентр на другому поверсі за адресою Дарницька площа, 1. Нагадаємо, компанія з’явилась в Україні у 2021 році, входить до групи Fozzy та розвиває мережу доступних фітнес-клубів, які пропонують нові підходи до спорту. А стратегія розвитку передбачає відкриття спортивних клубів у містах, де проживає понад 100 000 людей (із розрахунку – один спортивний клуб на 150 000 жителів).

Усі простори мережі знаходяться в ТРЦ, що відповідає концепції доступного спорту. Крім того, у вересні 2023 мережа відкрила Apollo Next Fitness Academy – це програма підготовки тренерів європейського рівня, яка дозволяє отримати нову професію всього за чотири місяці. Ще на старті роботи спортивна мережа домовилася про ексклюзивну співпрацю з новозеландською компанією LesMills, яка створює найкращі групові тренування на будь-який смак. Тож, Apollo Next створила унікальний фізичний та віртуальний спортивний простір, де гість має доступ до тренувань за будь-яких обставин і може займатись як в залі, так і віддалено.