Сб. Лип 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Мережа Аптека 9-1-1 відкрила двоповерховий фарм-маркет, попри ризики магазин ISEI вже працює в харківському ТРЦ Nikolsky, перший в Черкасах Kiko Milano, а Eva продовжує зростати кількісно, щоб в цьому році вийти на довоєнну цифру точок та інші новини сегмента drogerie&health в матеріалі RAU.

Відкрився Beauty Salon by Eva в ТРЦ Respublika Park

У квітні в ТРЦ Respublika Park відбулося відкриття Beauty Salon by Eva. Це власний салон краси від орендаря флагманського магазину Eva Beauty, який розмістився на площі 650 кв. м. Тут можна зробити фарбування, стрижки, укладки та професійний догляд.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Нова точка Аптека Доброго Дня в луцькому ТРЦ ПортCity

Наприкінці квітня відрився новий заклад мережі Аптека Доброго Дня в ТРЦ ПортCity (Луцьк) на першому поверсі в прикасовій зоні гіпермаркету. Площа точки склала понад 80 кв. м. І крім великого асортименту сертифікованих лікарських засобів, тут представлені категорії медичних виробів та медичної техніки, засобів гігієни, реабілітації, лікувальної косметики, дитячого харчування і аксесуарів, а також товарів для майбутніх мам.

Мережа ISEI відкрила новий магазин в Харкові

Незважаючи на те, що Харків з перших днів повномасштабного вторгнення знаходиться під ворожих вогнем, ритейлери розглядають це місто для нових відкриттів своїх закладів. Цієї весни мережа магазинів косметики ISEI відкрила нову торговельну точку у харківському ТРЦ Nikolsky. У компанії зауважують, що це рішення ризиковане, проте ритейлер обирає розвиватися у велику війну та допомагати тим, хто цього потребує.

Також нагадаємо, що мережа ISEI у повномасштабне вторгнення активно оновлює діючи торговельні точки і повідомила, що нещодавно магазин у новому стилі вже запрацював в столичному ТЦ XIT Mall.

Мережі Аптека 9-1-1 відкрила повноцінний фарм-маркет

Нова двоповерхова торговельна точка мережі Аптека 9-1-1  відкрилась у столиці за адресою вул. Хрещатик, 13 – у колишньому приміщенні супермаркету Varus. Керуючий партнер компанії Retail.Pro Артем Ретін зробив огляд закладу на своїй сторінці у  Facebook.

І це не просто аптека, а повноцінний фарм-маркет, де є і лікарські засоби, і широкий асортимент БАД, снеків, спортивного харчування, лікарської косметики, засобів і аксесуарів для догляду за волоссям та тілом. Також в аптеці працює сервіс безкоштовного та швидкого тестування шкіри. Після діагностики фармацевти допомагають підібрати клієнту комплекс препаратів для покращення стану шкіри обличчя.

Перший в Черкасах магазин італійської косметики Kiko Milano

На першому поверсі в черкаському ТРЦ Lubava відкрився перший в місті офіційний магазин італійського косметичного бренду Kiko Milano. В Україні бренд косметики представляє компанія Intertop Ukraine, продукцію також можна придбати на сайті intertop.ua.

Нагадаємо, у магазинах Kiko Milano представлена не тільки декоративна косметика, а й продукти для догляду за шкірою, парфумована вода, лаки для нігтів, пензлі для макіяжу й інші аксесуари. А магазини Kiko Milano працюють у Києві, Львові, Дніпрі, Харкові, Одесі, Луцьку, Вінниці, Полтаві та Івано-Франківську.

Новий магазин Eva в київському ТРЦ Sofia Mall

Мережа Eva у повномасштабну війну продовжує відкривати нові магазини, прагнути до кінця поточного року вийти на довоєнну кількість. Нагадаємо, до повномасштабного вторгнення у компанії було 1116 магазинів по Україні. Тож у столичному ТРЦ Sofia Mall вже працює нова точка Eva на першому поверсі площею 198 кв. м.