Пн. Кві 29th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Кредитування допомагає українцям в різних ситуаціях. Для оформлення кредиту в банку потрібно підготувати пакет документів, мати офіційне працевлаштування. Клієнтам потрібно знати всі деталі такого кредитування, щоб скористатися послугою. В такому випадку на допомогу прийде Кредит Плюс.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Чи можна отримати кредит без працевлаштування?

Співробітники банків цікавляться джерелом доходів та типом працевлаштування клієнта. Для підтвердження інформації потрібні відповідні документи. Підходить виписка з зарплати, стандартна довідка про доходи. Інколи банки безпосередньо контактують з роботодавцем для уточнення даних. В оформленні кредиту можуть відмовити людям, котрі працюють неофіційно.

Де дають кредитні гроші без працевлаштування?

Статистика Податкової служби підтверджує, що лише 9,5 млн українців працюють на офіційній роботі. Пенсія нараховується 2,1 млн чоловіків та жінок. Точно невідома кількість людей, котрі отримують свою заробітну плату в конвертах.

Практично неможливо довести співробітникам банку те, що ви отримуєте не мінімальну зарплату, а більше 20000 гривень. Також ви не можете гарантувати банку, що через декілька місяців ваш щомісячний дохід не буде зменшуватися. Банківські установи готові співпрацювати з людьми, які працюють на одній посаді не менше 6 місяців.

Для неофіційно працевлаштованих чоловіків та жінок передбачені окремі умови кредитування. Таким клієнтам банк може схвалити кредит, але умови та відсотки будуть не дуже вигідними.

Альтернативний варіант — співпраця з мікрофінансовими організаціями. В МФО ви зможете отримати кредит онлайн, певну суму грошей на свої основні потреби. Мікрофінансова організація не цікавиться вашим працевлаштуванням та джерелом доходів.

Що потрібно для отримання кредиту?

За допомогою промокоду в Кредит Плюс умови будуть ще більш вигідними. Послугою можуть скористатися повнолітні громадяни України. Клієнтам допустимо мати непогашений кредит в компанії, яка не входить до Credit Plus. Для отримання суми грошей потрібно мати:

  • стабільний та надійний доступ до Інтернету;
  • основні документи (ІПН, український паспорт);
  • кредитну або дебетову картку будь-якого українського банку (баланс має бути більше 1 гривні).

Кредит без працевлаштування оформляється навіть без особистої присутності клієнта. Потрібно подати онлайн-заявку, дочекатися позитивної відповіді від МФО. Місце розташування клієнта не має особливого значення.

Як отримати кредитні гроші на картку?

Клієнт заходить в особистий кабінет Кредит плюс через ПК чи мобільний застосунок. Мобільна програма завантажується через App Store, Google Play. Наступний крок — заповнення онлайн-анкети, в якій не треба підтверджувати інформацію про доходи.

Потім клієнт проходить верифікацію за допомогою BankID чи фотографується з паспортом в руках. Банківську карту треба прив’язати до профілю, а за цю послугу списується з рахунку 1 гривня (через деякий час кошти повертаються). Верифікація підтверджується за допомогою SMS-коду. Після виконання всіх перелічених дій клієнт подає заявку з бажаною сумою грошей.

Новим клієнтам МФО доступні процентні ставки в розмірі 0,01% в день. Переплата залежить від суми та інших параметрів. SMS з рішенням приходить на телефон, а підписання кредитного договору здійснюється через email. Після схвалення заявки гроші будуть перераховані на карту.