Вт. Тра 14th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Повернення міжнародного бренду Furla в Харків, новий формат магазину Укрзолото, відновлення роботи і нові відкриття Золотий Вік та інші новини в сегменті прикрас та аксесуарів в матеріалі RAU.

Відкриття нового формату та магазину Укрзолото

В грудні на території торгового залу Епіцентр на вулиці Полярній, 20 Д, відкрився острівець Укрзолото. Це перша торговельна точка такого формату і 213-та в ювелірній мережі. Вона складається з трьох островів, що займають 121 кв. м площі.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Нагадаємо, цей двоповерховий ТЦ Епіцентр найбільший в мережі. Тут впровадженні новітні ритейл-концепти формату shop-in-shop.

Також нова точка Укрзолото, площею 54,7 має з’явитися в березні на першому поверсі ТРЦ Lubava (Черкаси). Відомо, що контракт вже підписала девелоперська компанія Budhouse Group.

Магазин Золотий Вік відновив роботу в Миколаєві

Мережа Золотий Вік продовжує відновлювати роботу тимчасово закритих магазинів. Так, ще один магазин знову відкрився у Миколаєві в ТРЦ City Center за адресою: пр. Центральний, 98.

Мережа активно розширюється у війну. Нагадаємо нові та оновлені магазини, що відкрили свої двері у листопаді, вже працюють за наступними адресами:

  • Львів, вул. Городоцька, 2
  • Болехів, вул. 24 Серпня, 9
  • Виноградів, вул. Миру, 10
  • Яворів, вул. Павла Тичини, 3
  • Ніжин, вул. Станіслава Прощенка, 1 Г.
Відкриття нових магазинів ювелірних брендів Золота Країна та Sribna Kraina

Протягом грудня минулого року відбулося відкриття нових ювелірних просторів мережі Золота Країна та Sribna Kraina:

  • Золота Країна у місті Київ, за адресою пр. С. Бандери, 36, ТРЦ Blockbuster Mall
  • Золота Країна в місті Суми за адресою пл. Покровська, 10.
  • Золота Країна в місті Прилуки адресою вул. Київська, 170.
  • Sribna Kraina у місті Київ, за адресою пр. С. Бандери, 36, ТРЦ Blockbuster Mall.

Ювелірні магазини в ТРЦ Blockbuster Mall

У грудні в ТРЦ Blockbuster Mall відбулось чимало відкриттів ювелірних магазинів та аксесуарів, зокрема двері для відвідувачів відчинили торговельні точки СЮФ, Love You, Sribna Kraina, Секунда, Swarovskі, Золотий Вік, ДЕКА, Pandora та Tous. Про це йдеться в дописі на сторінці ТРЦ в Instagram.

Оновлена Люксоптика в Чернівцях

На початку лютого місто Чернівці зустрічає оновлену Люксоптика, яка знаходиться за адресою вул. Кобилянської, 26.

«І ще одна Люксоптика стала просторішою, затишнішою, сучаснішою», – написали в дописі на сторінці мережі в Instagram.

Бренд Love You створив космічні прикраси

Бренд Love You створив новий Космічний сет ювелірних подарунків. До нього увійшли символічні прикраси у вигляді зірок, сузір’їв, планет, місяця та сонця. Це мінімалістичні сережки, тендітні браслети та підвіси, а також сміливі акцентні каблучки та кольє. Деякі прикраси поєднують обидва кольори металу: білий та жовтий.

Новий магазин SOVA у ТРЦ ПортCity

На початку лютого в ТРЦ ПортCity (Луцьк) відкрився новий бутік SOVA. «Ми змінили формат острову на новий та зручний бутик в оновленій концепції бренду», – йдеться в дописі на сторінці мережі в Instagram.

Новий острівець дитячих прикрас UmaUmi в ТРЦ Lavina Mall

На початку грудня острівець прикрас для малечі UmaUmi з’явився в ТРЦ Lavina Mall. Тут є улюблені персонажі, фантастичні та справжні друзі, принцеси і лялечки, квіти, сердечка та багато інших яскравих штучок. Усі вони гіпоалергенні й абсолютно безпечні, а колекції розроблені таким чином, щоб кожна дитина знайшла свою улюблену річ.

Італійський бренд Furla повернувся в ТРЦ Nikolsky

Попри те, що Харків постійно знаходиться під ракетним обстрілом росії, міжнародні бренди відновлюють роботу в місцевих ТРЦ. Яскравий приклад – повернення італійського бренду Furla в ТРЦ Nikolsky в кінці січня. Про це йдеться в дописі в Instagram. Точка знаходиться на першому поверсі та пропонує сумки, взуття та аксесуари з якісних матеріалів.