Нд. Тра 19th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Meest China, міжнародна поштово-логістична компанія, яка входить до холдингу Meest, з метою полегшення експорту з України в Китай розпочала партнерство з Клубом Експортерів України.  

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Клуб Експортерів України – консалтингова компанія, яка допомагає українським підприємцям налагоджувати партнерські зв’язки з іноземними компаніями, зокрема, з Китаєм. Понад 10 років клуб адаптує та виводить на китайський ринок різноманітну продукцію українських виробників, включаючи високотехнологічне обладнання, продукти харчування, агропродукцію тощо.

В чому полягає партнерство? Клуб Експортерів бере на себе пакет послуг для українських підприємців, який включає аналіз привабливості продукту та можливостей входу на китайський ринок, розробку стратегії та бізнес-план, організацію експорту – реєстрацію торгової марки, адаптацію пакування та маркування, сертифікацію та митне оформлення, а також розробку та впровадження рекламних кампаній для просування товарів на китайських маркетплейсах, а Meest China допомагає з логістикою – доставляє товари учасників Клубу з України в Китай.

Meest China для власних клієнтів минулого року запровадила комплексну послугу експорту з повним супроводом, яка включає безкоштовне виведення товарів на маркетплейси Китаю, такі як Pinduoduo, Таоbao, 1688, та Douyin, маркетингову підтримку в просуванні товарів, доставку без обмежень ваги для комерційних вантажів, зберігання на власному складі в Гуанчжоу площею 5 000 кв.м, забезпечення доставки товару зі складу до покупця.

Послуга виведення товарів на внутрішні китайські маркетплейси актуальна для підприємців, виробників та постачальників, компаній гуртових та роздрібних продажів, власників торгових марок, дизайнерів одягу та аксесуарів, технологічних стартапів, бізнесів, що працюють у сфері інноваційних технологій та ін.

Більше про експортні можливості для українського бізнесу – за посиланням: https://meest.cn/eksport-z-ukrayini-v-krayini-svitu/ 

Нагадуємо, в грудні 2023 року компанія запустила доставку з Південної Кореї в Україну та з Китаю в Казахстан, а в січні 2024 – з Японії в Україну. 

Довідка про компанію

 

Meest China працює з 2014 року та є наразі лідером у доставці з Китаю в Україну. Спеціалізація – доставка товарів з Китаю у форматі безмитних поштових посилок для особистого користування, а також доставка комерційних вантажів для бізнес-клієнтів. Має представництва в Китаї, Узбекистані, Польщі та Україні та власні склади в Україні та Китаї. Наразі компанія доставляє вантажі з Китаю до понад десяти країн світу, з Кореї та Японії – до України, а також надає послуги фрахту для доставки по всьому світу.

 

Компанія має 100% українське коріння та з перших днів вторгнення активно допомагає військовим, за що нещодавно отримала подяку від головного управління розвідки МО України за систематичну допомогу та активну громадянську позицію у боротьбі за незалежність України.

 

Більше про компанію та послуги: https://meest.cn/.