Пт. Тра 3rd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

Мережа VARUS продовжує благодійну акцію на підтримку проєкту «Дитинство без війни»

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Мережа продовжує благодійну акцію на підтримку проєкту «Дитинство без війни». Кожен охочий може долучитись, купуючи магічні товари у супермаркетах VARUS. З продажу кожного такого товару 1 гривня перетворюється на допомогу українським дітям. В акції бере участь різноманітна продукція від різних брендів, зокрема продукти й товари для дітей. Знайти їх можна у будь-якому супермаркеті VARUS завдяки спеціальним магічним підцінникам. Усі зібрані від продажу товарів кошти спрямують на проєкт «Дитинство без війни», який займається евакуацією українських дітей у Туреччину. Це дозволить забезпечувати їх якісним харчуванням, лікуванням, навчанням та дозвіллям на весь період їхнього перебування там.

EVA з клієнтами передали понад 30 млн грн на допомогу ЗСУ та суспільству у 2023 році

У 2023-му сума коштів, спрямованих за сприяння мережі EVA на підтримку обороноздатності України та допомогу постраждалим громадянам, склала понад 30 млн грн. Благодійні та соціальні проєкти компанії за минулий рік підтримали близько 1,9 млн учасників. Компанія визначила такі основні напрями допомоги: закриття потреб військових та громадян, що постраждали від російських атак; допомога дітям; підтримка притулків для тварин. Спираючись на них, EVA реалізує власні проєкти, а також долучається до масштабних ініціатив надійних благодійних фондів та платформ. Минулого року за сприяння компанії на потреби Сил оборони України було спрямовано понад 23 млн грн, у тому числі у партнерстві з фондами «Повернись живим», «Дігнітас», «КОЛО», «Фонд Сергія Притули» та платформою «ГЕРОЙCAR».

Подбаємо про довкілля та допоможемо захисникам: ПриватБанк і БФ «ОВЕС» запустили спільний проєкт

ПриватБанк і БФ «ОВЕС» розпочали пілотний проєкт зі збору пластикових побутових кришок від харчових продуктів. Зібрані кришки ми передамо на переробні заводи у Дніпрі та Києві. А усі виручені кошти будуть направлені на закупівлю БПЛА для наших захисників. Пластикові кришки можна буде здати у 240 відділеннях ПриватБанку у Києві, Дніпрі і Львові. За попередніми розрахунками, щомісяця Банк планує збирати близько 15 тон пластикових кришок, а на кошти від переробки можна буде придбати 10 дронів.

Твої бонуси з PRIDE підтримають дітей загиблих захисників України

Мережа WOG разом з Благодійним фондом Soborna Ukraine запустила проєкт «Добробонуси», мета якого — 2 000 000 грн для підтримки дітей загиблих воїнів. Долучитися до доброї справи можна: на головній сторінці застосунку PRIDE натиснувши на банер «Добробонуси»; обравши кількість бонусів, яку хочеш перевести або натискай «Переказати всі доступні бонуси» та підтвердивши операцію; а CEO Club Ukraine подвоїть кожен такий донат. Бонуси конвертують у гривні та спрямують БФ «Соборна Україна», який розподілятиме їх на адресну підтримку дітей загиблих воїнів.