Сб. Лип 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

У п’ятницю, 1 грудня, в Києві відбулося відкриття оновленого ТРЦ Blockbuster Mall. Урочистості та концерти тривати усі вихідні, до 3 грудня включно. Раніше у ТРЦ анонсували відкриття цілої низки магазинів, оновлений фудкорт, повернення дизайнерського “Сільпо” та новий критий парк атракціонів. Журналістка УРТЦ відвідала Blockbuster Mall 1 грудня, тож ми розповідаємо, що нового з?явилося у столичному мегамолі.

Відкриття

З нагоди відкриття на другому поверсі ТРЦ влаштували святковий концерт, щоправда, хедлайнери мають виступати у суботу та неділю, серед них Оля Полякова та невідомий гість, ім’я якого мають сказати після виступу інших виконавців.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Одразу при вході відвідувачів зустрічають так звані “провідники”, юнаки та дівчата розповідають про відкриття та плани, показують основний атріум та дарують картки Blockbuster Mall. Їх можна сканувати при покупках в магазинах торговельного центру та отримувати бонуси за програмою лояльності.

Магазини

У своєму попередньому пресрелізі Blockbuster Mall обіцяв відкриття чималої кількості великих міжнародних операторів, а саме: GUESS, Levi’s, HUGO, Karl Lagerfeld, Skechers, Ecco, Marc O’Polo, Timberland, Geox, The North Face, Calvin Klein Jeans, Tommy Hilfiger, GANT, MANGO, WALKER, STEM Multibrand store, INTERTOP, MD Fashion та ін.

Майже усі з них вже працюють, також відкрились Must Have, Люксоптика, Всі свої, Athletics та інші.

Щоправда, деякі з анонсованих брендів ще закриті, наприклад Levi’s, є також магазини, які готуються до відкриття, про яке у ТРЦ не оголошували – це Terranova, Марафон, Betty Barclay, Frank Walder, Tally Weijl, Roy Robson, Goldi, jacadi, lcw home, lcw dream та інші.

“Провідник” сказав, що усі заплановані відкриття мають відбутися протягом зими, зокрема шведського бренду H&M, щоправда, його банер нам знайти не вдалося. Також працівник ТРЦ розповів, що у Blockbuster Mall чекають на IKEA, однак дати відновлення роботи наразі сказати не можуть.

Загалом, у ТРЦ з’явилося чимало нових гравців, однак велика кількість орендних площ залишаються порожніми, принаймні відкриття на них ще не анонсовані. Вони завішені брендованими банерами торговельного центру, а деякі частини Blockbuster Mall закриті для проходу.

“Сільпо” у стилі Мавки

У Blockbuster Mall повернувся супермаркет “Сільпо”, який було законсервовано після початку повномасштабного вторгнення. Магазин оформлено у стилі анімаційного фільму “Мавка. Лісова пісня” і це відкриття є найбільшим для мережі з початку війни.

Оновлений фуд-корт

Фуд-корт має назву City Foodhall і особливість простору, в тому що він оформлений у вигляді міських вулочок, між якими стоять столики кафе. Тут також відкрилися не усі орендарі, однак вже можна випити кави, коктейлі, з’їсти бургер, піцу чи інший фаст-фуд.

Для зручності відвідувачів є гардероб при вході, однак людей на корті та загалом у ТРЦ, станом на день п’ятниці було не багато.