Сб. Лип 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Що ми любимо у різдвяних святах? Аромат хвої та мандаринок, відчуття затишку та радість від зустрічей з близькими, чарівну атмосферу, яка буває тільки раз на рік… Та, звісно ж, різномаїжжя святкових страв, від яких просто неможливо відірватись! 

А зробити різдвяний стіл смачним та оригінальним допоможе новий випуск каталогу «Кулінарна підтримка» від VARUS, присвячений підготовці до Різдва. У ньому — 10 різноманітних рецептів святкових страв на будь-який смак. Новий випуск уже доступний для завантаження на офіційному сайті VARUS.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Традиційно три рецепти для каталогу підготував шеф-кухар Євген Клопотенко. У новому номері він розповідає, як приготувати соковиту запечену качку з апельсинами, ділиться рецептом пундиків з горіхами й сиром, а також пісного пирога з маком та чорносливом. Секретна формула страв від Євгена Клопотенка — майстерність, фантазія, любов та якісні інгредієнти від ТМ Varto. 

Віцепрезидент Асоціації шеф-кухарів України Олексій Повторейко для «Кулінарної підтримки» поділився власним рецептом витонченої страви — качиної ніжки «Конфі» з картопляним «Дюшес» у винному соусі.

Також дуже оригінальну страву пропонує приготувати ще один зірковий шеф — викладач Кулінарної Академії Роман Євтух. У каталозі він розповідає, як спекти чизкейк із печінки з мармеладом та віскі.

Свою часточку різномаїжжя читачам пропонують і кулінарні експерти VARUS. Вони підготували 8 святкових рецептів, у тому числі 2 із продукцією ТМ «Наша Ряба». Овочеві кульки, кекс з мандаринами й сухофруктами, різдвяні салати з куркою, м’ясний пиріг, імбирні пряники — тож «Кулінарна підтримка» надихає створити незабутнє різдвяне меню! 

«Підготовка до свят — це завжди приємний та хвилюючий процес. Що приготувати? Які продукти купувати? Чим здивувати близьких? Ми вирішили допомогти українцям скласти різдвяне меню та зібрали рецепти оригінальних і простих страв, інгредієнти до яких можна купити в будь-якому з наших супермаркетів VARUS. «Кулінарна підтримка» — це ще один спосіб проявити нашу турботу та клієнтокохання», — розповідає директорка з маркетингу VARUS Анна Луганська. 

Нагадуємо, що «Кулінарна підтримка» — це серія електронних каталогів, які містять рецепти та акційні пропозиції, а всі  інгредієнти для приготування страв можна знайти у найближчому магазині VARUS або на сайті varus.ua.

Довідка

 

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 104 супермаркети у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.