Сб. Тра 4th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Абанк у співпраці з глобальною технологічною компанією Mastercard запустили унікальне в Україні рішення, яке дає можливість підприємцям отримувати кошти від продажу товарів та послуг, оплачених безготівково через POS-термінал або в онлайні, максимально швидко – в режимі погодинної виплати на рахунок. 

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Сервіс «Гроші POSтійно» від Абанку та Mastercard дозволяє представникам мікро- та малого бізнесу зручно та швидко отримувати кошти від еквайрингу на бізнес-рахунок, таким чином зменшуючи потребу підприємців у готівці чи залученні додаткових способів фінансування для поточних бізнес-витрат. 

«Одним із бар’єрів для українських підприємців у використанні еквайрингу є те, що від продажу до фактичного зарахування коштів на рахунок бізнесу проходить певний час – зазвичай відшкодування здійснюється наступного дня. Технологічне рішення, яке ми розробили з Mastercard, вирішує цю проблему, надаючи компаніям, що не мають достатнього обсягу власних обігових коштів, додаткові можливості для розвитку бізнесу», – підкреслив Олександр Ніколенко, керівник напрямку «Малий та середній бізнес» Абанку.

Сьогодні послуга вже працює у тестовому режимі, а незабаром стане доступною для всіх охочих підприємців. Під час роботи у тестовому режимі послуга є безкоштовною. 

«Безготівкові та цифрові технології сьогодні відіграють важливу роль у розвитку бізнесу підприємців. Нещодавнє дослідження Mastercard показало, що кожен п’ятий український підприємець отримує дохід від продажів виключно у безготівковій формі, а ще для 53% безготівка приносить понад половину доходу. Тож спільно з партнерами ми продовжуємо впроваджувати технологічні рішення, які дозволяють підприємцям отримати додаткові можливості від безготівкових оплат, зокрема можливість максимально швидкого зарахування коштів на бізнес-рахунок», – зазначає Валерій Новіков, директор з розвитку комерції Mastercard в Україні.

Нагадаємо, підключення послуг еквайрингу в Абанку доступне в онлайн https://a-bank.com.ua/business/acquiring 

Про Абанк

 

Абанк представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами банку користується понад 3,1 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета банку — надання сучасного та технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України, наші відділення готові надати якісний сервіс кожному клієнту. За новинами Абанку слідкуйте на офіційних сторінках Telegram, Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.

 

Про Mastercard (www.mastercard.com)

 

Mastercard – глобальна технологічна компанія в галузі платежів. Наша місія – забезпечуючи безпечні, прості, технологічні та доступні транзакції, розвивати та зміцнювати цифрову економіку, яка надає переваги усім та всюди. Використовуючи захищені дані та мережі, створюючи партнерства та спираючись на те, що надихає, ми надаємо інновації та рішення, які допомагають людям, фінансовим інститутам, урядам та бізнесу реалізовувати їхній найбільший потенціал. Ми ведемо бізнес більш ніж у 210 країнах та територіях і створюємо стійкий світ, який відкриває безцінні можливості для всіх.