Чт. Тра 16th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

У листопаді у торгово-розважальному центрі Gulliver відбулося відкриття трьох магазинів одягу та білизни, а саме: італійського бренду Calzedonia, українських виробників Success та Anabel Arto, пише RAU.

У перші дні листопада бренд Anabel Arto відкрив двері оновленого магазину на третьому поверсі в ТРЦ Gulliver. Тепер він просторіший, в сучасному дизайні в пастельних тонах та фірмовому кольорі бренду, що додає затишку та ніжності.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Також родзинкою оновленого магазину стали медіавітрини, на яких можна спостерігати як українські жінки виточено демонструють нові розкішні колекції Anabel Arto.

«ТРЦ Gulliver є серцем столиці та особливим для нас комплексом, адже саме з нього розпочалася історія Anabel Arto в Києві ще у 2016 році. Команда ТРЦ Gulliver на постійній основі проводить розважальні та соціальні проєкти, різноманітні івенти та розіграші, що генерує трафік та дарує відвідувачам і працівникам гарний настрій та емоційний заряд. Зі свого боку, наша команда та професійний персонал налаштовані на те, щоб кожна жінка отримувала задоволення від відвідування Anabel Arto та поверталася до нас знову і знову», – розповідає керівниця київської мережі бутиків Anabel Arto Інна Вохмінцева.

Anabel Arto – український виробник спідньої білизни та одягу для дому, що поєднує розкішну тканину, бездоганну якість та вишуканий дизайн. Тканини команда відбирає на найбільших виставках сировини у Європі та Азії, а перед пошивом полотна проходять ретельну перевірку і відбір. Серед асортименту бренду є не лише позиції для жінок, але й чоловічі колекції, як-от: костюми з велюру, спідня білизна, шкарпетки, поло та багато іншого.

На другому поверсі торгово-розважального центру Gulliver відкрився магазин відомого бренду Calzedonia. Зараз в магазині представлена колекція осінь-зима, де можна знайти модні та базові колготки, панчохи, джинси та легінси для жінок, широку дитячу колекцію легінсів, шкарпеток та колготок, а також якісну лінійку різноманітних чоловічих шкарпеток.

«ТРЦ Gulliver є одним з найбільш відвідуваних та відомих ТРЦ столиці. Саме тому він настільки бажаний і цікавий як для орендарів, так і для відвідувачів. Ми не є винятком, тому відкриття магазину Calzedonia можна назвати закономірним. Протягом тривалого часу ми чекали на можливість відкрити магазин тут, і цього року у нас це вийшло. У нас високі очікування від цього проєкту і я впевнений, що результат буде відповідним. Більш того, магазин Calzedonia у Gulliver реалізований у новому стилі, серед перших магазинів, що лише відкриваються найближчим часом у Європі. І це для нас теж є предметом особливої гордості. Чекаємо з нетерпінням наших відвідувачів, щоб розділити радість відкриття нового магазину», – коментує директор ТОВ “МНС Інвестмент” Олександр Нікітін.

Італійський бренд панчішно-шкарпеткових виробів та пляжного одягу Calzedonia заснований у 1987 році. Ексклюзивною особливістю бренду є те, що асортимент кардинально змінюється в різні сезони. Всі колекції розроблені з великою увагою до трендів та якості кожної моделі, тому вироби завжди відповідають запитам та очікуванням споживачів.

Також на другому поверсі у ТРЦ Gulliver відбулося відкриття магазину українського бренду Success.

Нові колекції Success презентує щосезону. У колекціях переважають стримані, пастельні відтінки та монохром. Оскільки ці кольори завжди виглядають вишукано і їх легко поєднати з будь-якою річчю у гардеробі.

«Для команди Success стати сім?єю ТРЦ Gulliver, місця, де постійно вирує життя — велика гордість. Особливо приємно, що магазин відкрив свої двері в новому для нас інтер?єрі, в якому поєдналися футуристичні дзеркала, пастельні тона та різноманітні текстури. Віримо, що шопінг та перебування в магазині буде тільки в насолоду», — поділилася засновниця бренду Марина Журба.

Success – український бренд одягу, який вже понад 10 років одягає жінок в успіх та ще більше підкреслює їх красу. Основною метою бренду є створення повсякденного одягу, який не потребує особливого випадку, проте виглядає стильно та елегантно.