Сб. Лип 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Ритейлер, до портфеля брендів якого входять мережі Домашній маркет, Osnova, PRO – просто продукти, FRIPP TIME та CHILL TIME презентував новий формат торговельних точок під брендом Mashket. Шість магазинів мережі вже працюють у Вінниці, анонсовано відкриття у Києві, повідомляє RAU.

Ринок ритейлу з кожним днем стає дедалі насиченішим, адаптуючись до вимог та очікувань сучасних споживачів. Альянс Рітейл Груп, завжди прагнучи бути на крок попереду, запустив новий проєкт — продуктові магазини Mashket.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

«Mashket — це місце гарного настрою, приємних та вигідних покупок. Тут кожен знайде собі щось до смаку, а завдяки продуманій до дрібниць системі лояльності — ще й гарно заощадить на щоденних покупках», – запевняють в компанії.

Сучасний та цікавий дизайн

Покупки можуть приносити естетичне задоволення і заряджати на позитив. У 2023 році Домашній маркет став Mashket, змінюючи стилістику, тон комунікації з гостями, але залишивши за собою 13 років досвіду в українському ритейлі. Стояла ціль, аби кожен магазин приваблював своїм дизайном та занурював у світ модних трендів. Але це зовсім не головна родзинка закладу.

Головний персонаж мережі Mashket — молодий мангуст-підприємець, який піклується, щоб всім покупцям було комфортно.

Завжди свіжі та якісні продукти, підтримка чистоти та забезпечення гарного настрою — головні пріоритети Mashket.

Асортимент, що заворожує

Будь-які кулінарні бажання зможе задовольнити Mashket: свіжі овочі та фрукти, ковбасні вироби, молочна продукція, свіжа випічка та багато іншого — саме тут можна купити все, що потрібно для приготування смачних та корисних страв. І що головне — не потрібно далеко йти чи їхати, адже магазини Mashket знаходяться в кроковій доступності від дому.

Також варто відзначити смачну каву, яку можна придбати в зоні самообслуговування. Просто обирайте напій, який бажаєте смакувати, а професійна кавомашина приготує все за лічені хвилини.

Також в магазинах можна замовити хот-дог, піцу власного виробництва, власну випічку та напівфабрикати за особливою рецептурою.

Система лояльності та вигідний кешбек

Для всіх відвідувачів у мережі Mashket діє програма лояльності. Нараховується кешбек з кожної покупки, передбачені приємні бонуси до особливих дат або за запрошення друзів. Заощаджувати на щоденних покупках — це так просто, а витрачати накопичені кошти — так приємно.

Mashket — більше, ніж просто магазин

Символом мережі було обрано мангуста не просто так. Молодий, активний та дуже допитливий герой є учасником всіх соцмереж. Він допомагає розповісти про акції, новини та цікаві події, що відбуваються у Mashket. Цікаві ролики з мангустом-підприємцем вже набирають популярність в Instagram і TikTok та збирають захопливі коментарі від користувачів.

Станом на 15 жовтня відкрито шість об’єктів, які роблять щасливими своїх гостей у Вінниці та Вінницькій області. Найближчим часом нові рожеві продуктові магазини радуватимуть жителів Києва.