Сб. Лип 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Простір магазину організований так, щоби відвідувач отримав максимум інформації про техніку.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

У ТРЦ Respublika Park у Києві відкрився перший магазин побутової техніки й електроніки онлайн-ритейлера Click Це важлива подія для всіх зацікавлених у новітніх технологіях та високоякісній техніці.

Онлайн-ритейлер Click розширює свою діяльність, пропонуючи відвідувачам можливість особисто оглянути та придбати техніку, насолодитися знижками та унікальними пропозиціями. Знижки до 50% дозволять зекономити на закупах, а широкий асортимент товарів вразить навіть найбільш вибагливих покупців. Зокрема, акція “Back to school” допоможе підготуватися до нового навчального року з необхідною технікою.

 “Ми раді вітати Click в нашій родині Respublika Park! Безумовно, це відкриття стало важливою подією, адже Click вагомо підсилив наш tenant mix. Ми дуже радіємо, коли нові унікальні формати обирають ТРЦ Respublika Park для відкриття своїх флагманських магазинів. Навіть в умовах воєнного стану бізнес в Україні продовжує розвиватися, надаючи споживачам нові можливості та підтримуючи економіку країни. Відкриття магазину Click – це свідчення того, що навіть в такі складні періоди наші партнери готові інвестувати та розширювати свою присутність на ринку. Впевнені, що магазин Click буде мати успіх серед відвідувачів, надаючи сервіс високого рівня, комфорт, а також широкий асортимент, тим самим підтверджуючи слоган: Click – магазин техніки, де все обертається навколо клієнта!”, — зазначила директор з оренди ТРЦ Respublika Park Олена Яценко.

Простір магазину організований так, щоб відвідувач отримав максимум уваги та інформації про техніку. Основою візуальної комунікації було обрано сонячну систему, як клієнтоцентричну ідею, де планети обертаються навколо сонця. В просторі магазину клієнт – це сонце, а планети – категорії товарів. Саме тому слоган магазину – “Click – магазин техніки, де все обертається навколо клієнта!”.

Click реалізує унікальну концепцію геймінг-зони Asgard. Тут кожен має можливість створити свій власний комп’ютер, обравши оптимальну конфігурацію. Окрім цього, Click приємно вразить клієнтів різноманітністю унікальних брендів. У магазині доступні вироби таких відомих компаній, як Tesla, Grifon, Ufesa, Oscal та інші світові лідери ринку електроніки.

Зазначимо, що онлайн-ритейлер Click рестартував у 2022 році, залучивши близько 2 мільйонів користувачів у новому форматі та понад 6 мільйонів переглядів сторінок. В магазині представлено понад 30 000 найменувань техніки. Відкриття офлайн-магазину у ТРЦ Respublika Park стало першим кроком Click до омніканальності. Невдовзі планується відкриття ще кількох точок у різних містах України.

Довідково

Respublika Park – супер-регіональний ТРЦ, який був відкритий у листопаді 2021 року в Києві, загальна площа – 300 000 кв.м. Власник ТРЦ – австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH, що була заснована у Відні у 2013 році та працює в сфері нерухомості. Наразі акціонер Республіка Парк міцно представлений на ринках нерухомості Центральної та Східної Європи. Trafin здійснює значні інвестиції в торгові, готельні та житлові комплекси у багатьох країнах та є вагомим учасником інвестиційного сектору української економіки як акціонер ТРЦ Respublika Park.