Чт. Тра 2nd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

23 серпня 2023 року Фокстрот – один із найбільших омніканальних ритейлерів на українському ринку електроніки та побутової техніки розпочав співпрацю з Uklon Delivery, сервісом в застосунку Uklon.  

Співпраця брендів відображає стратегічну мету ритейлера забезпечити найвищий стандарт обслуговування для своїх клієнтів і отримати вагому конкурентну перевагу: бездоганну та оперативну доставку замовлень. 

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Наша місія – зробити життя клієнтів більш комфортним, зручним і забезпечити найліпші умови для того, щоб наші сервіси відповідали очікуванням споживачів. Ми розуміємо наскільки цінним є час для наших покупців при кожному замовленні. Співпраця з Uklon Delivery – це спосіб бути вчасними для наших клієнтів, інструмент забезпечення найкращого клієнтського досвіду та зміцнення лояльності“, – зазначив Олексій Зозуля, СЕО Фокстрот.

 

«Uklon Delivery – сучасний продукт у категорії доставок товарів. Це комбінація нашої багаторічної експертизи у сфері перевезень та комфорту технологій Uklon. Наша мета — зробити Delivery-сервіс неймовірно простим та зручним у використанні, як і у B2B, так і у B2C сегменті. Співпраця з «Фокстрот» надає нам можливість продемонструвати можливості Uklon Delivery у дуже різних проявах: чи це доставка габаритних товарів, чи набору посуду», – розповів Вадим Іщенко, СОО Uklon.

У компанії назвали переваги послуги для клієнтів: 

  • Швидкість: доставка протягом години*.
  • Зручність: переміщення замовлення можна відстежувати в режимі онлайн, а ціну регулювати самостійно.
  • Безпека: усі пакунки застраховані, а функція “Безпечне отримання” гарантує, що пакунок буде вручений тільки адресату.
  • Повернення: якщо покупець вирішив відмовитися від товару, то може оформити повернення через доставку.
  • Декілька отримувачів: функція дозволяє додавати до 8 адрес в одне замовлення. 

Під час тестового запуску проєкту, наші клієнти отримали свої замовлення протягом всього 30 хвилин. Це вражає, чи не так? Без різниці, чи це кришка для пательні, стайлер, хлібопічка чи будь-що інше – все, що замовите, буде доставлено всього за годину“, – розповів Вадим Осинський, начальник управління ланцюга постачань.

Наразі послуга доступна у Києві, проте в планах – розширення на міста України, де є магазини Фокстрот. Вартість доставки формується згідно з тарифами онлайн-сервісу виклику авто Uklon. 

Довідка

«Фокстрот» – один з найбільших омніканальних ритейлерів електроніки та побутової техніки за кількістю магазинів, який успішно працює на ринку України вже 29 років. Мережа охоплює 120 сучасних магазинів, 3 з яких – точки видачі онлайн-замовлень, у 67 обласних і районних центрах України. Щомісяця понад  2,1 млн відвідувачів з усіх куточків країни роблять замовлення на сайті Foxtrot.ua,  отримуючі швидкий сервіс доставки та найкращі умови кредитування. Понад 13,5 млн клієнтів обрали Фокстрот своїм надійним провідником у світ сучасних технологій та інновацій у побутовій техніці та електроніці і стали учасниками програми лояльності «Фокс Фан».

*Час доставки відраховується з моменту отримання замовлення водієм та може бути збільшений через незалежні від сторін обставини (наприклад, затори).