Сб. Лип 27th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

Унікальна суміш для 3D-друку від «Хенкель» допоможе звести будинки для родин, що втратили житло

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» та її бренд Ceresit представили для українського ринку першу унікальну спеціальну суміш для 3D-принтингу у сфері будівництва. Henkel стала партнером і постачальником унікальних інноваційних матеріалів для благодійної ініціативи «Об’єднані заради допомоги» фонду «Обійми нації»: проєкт опікується зведенням нового житла для українських родин, що втратили домівки внаслідок повномасштабного вторгнення.

Ти донатиш – ми подвоюємо: українська ІТ-компанія множить донати протягом серпня

Українська ІТ-компанія RIA.com, що створює та розвиває продукти AUTO.RIA та DIM.RIA,  подвоює донати в межах проєкту «Авто для ЗСУ». Наразі проходить збір на два пікапи для захисників на Запорізькому та Донецькому напрямках. Долучитись можна за посиланням. Вже цього місяця вдалось зібрали на пікап для саперів в Донецькому напрямку. До дня народження AUTO.RIA у серпні співробітники RIA.com зібрали понад 167 000 гривень, ще 55 100 гривень протягом місяця задонатили українці — цю суму компанія RIA.com подвоїла.

lifecell запустив платформу телеком-взаємодопомоги, яка працює за принципом «підвішеної кави»

Компанія lifecell запустила платформу «Подвійно Добродійно», де абоненти всіх операторів можуть придбати гігабайти, хвилини та SMS для тих, хто зараз не має можливості поповнити рахунок. Водночас lifecell подвоює обсяг «підвішених» послуг.

Олена Шоптенко анонсувала благодійний проєкт

Хореограф-постановник, переможниця телепроєкту «Танці з зірками» оголосила про запуск авторських танцювально-терапевтичних майстер-класів Hush! Dance Therapy для українців по всій Європі. Проєкт благодійний і проводиться спільно із фондом «Твоя опора». Частина коштів за квитки будуть направлені на підтримку Прихистку «Твоя опора» у Львові.

Мільйон на ЗСУ від абонентів Volia

З початку війни, коли компанія Volia надала можливість перераховувати накопичені бонуси на підтримку української армії, абоненти почали активно користуватись цією опцією. До річниці Незалежності кількість бонусів перевищила еквівалент 1?000 000 гривень та вже перерахована на рахунок ЗСУ.

Glovo і UNITED24 розпочинають кампанію, щоб зібрати кошти на автомобілі для розмінування

Компанія Glovo разом із фандрейзинговою платформою UNITED24 розпочинають ініціативу «Delivering safe future». Мета — зібрати кошти на спеціальні автомобілі для доставлення працівників і обладнання до місць виявлення вибухонебезпечних предметів та розмінування. Ініціатива стартувала у День Незалежності України. Цього дня в Іспанії на головному екрані застосунку Glovo з’явився спеціальний благодійний бабл, у якому користувачі привітали Україну, переказавши кошти UNITED24. Перший етап ініціативи триватиме 3 дні й охопить 15 найбільших міст Іспанії. У Glovo вирішили розпочати з країни, де була заснована компанія, а потім поширити цю кампанію на інші країни присутності — щомісяця з 24-го по 26-те число активовувати бабл і збирати кошти на гуманітарне розмінування України.

«Серце б’ється завдяки…»: 600 718 гривень на операції дітям

Мережа магазинів «Фора» провела дванадцяту акцію «Серце б’ється завдяки…», і цього разу зібрала 600 718 гривень для проведення ендоваскулярних операцій дітям із вадами серця. Партнером даної акції п’ятий рік поспіль виступає БФ «Український фонд допомоги» – на його рахунок «Фора» перераховує одну гривню з кожної покупки акційних товарів. Цього разу зібрану суму було витрачено на шість імплантів. А це означає, що найкращі хірурги України матимуть змогу зробити операції шести важко хворим дітям. За весь час проведення акції «Серце б’ється завдяки…» вдалося допомогти 41 дитині.