Чт. Тра 2nd, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Національна мережа магазинів плитки та сантехніки Агромат запустила оновлений сайт agromat.ua, що об’єднав у собі три платформи: офіційну сторінку компанії, інтернет-магазин та блог із порадами експертів. Про оновлення та нові фішки розповіли в компанії, повідомляє RAU.

«Найважливішим для нас було полегшити шлях людини, яка користується сайтом, у процесі пошуку інформації та вибору потрібного товару. Для цього ми вдосконалили навігацію, покращили доступність сайту згідно міжнародних стандартів для людей із поганим зором та підключили розумний пошук multisearch.io. Він допоможе нашим покупцям якнайшвидше знайти необхідний товар у новому інтернет-магазині, навіть при написанні слів із помилками чи з неправильною розкладкою клавіатури. Серед доданих можливостей також зручна онлайн-оплата різними банківськими картками та платіжними системами, серед яких Приват24, Apple Pay, Google Pay», — розповіли в Агромат.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Однією з важливих нових фішек оновленого сайту став універсальний помічник для планування простору ViSoft AR, покликаний змінити уявлення українського споживача про процес вибору плитки та сантехніки. Відтепер покупці Агромат мають унікальну можливість приміряти ту чи іншу плитку у своєму приміщенні просто за допомогою смартфона. Для цього потрібно лише обрати бажаний товар в інтернет-магазині Агромат та завантажити безкоштовний додаток ViSoft AR. Після сканування QR-коду плитки на сайті, її можна приміряти на своє помешкання, вільно пересуваючись у ньому та спостерігаючи, якою може бути атмосфера простору з тією чи іншою колекцією плитки.

Також на сайті з’явився новий розділ із готовими рішеннями для інтер’єрів. Тут презентовані вже продумані та ретельно підібрані професійними дизайнерами готові образи для ванних кімнат, шо включають у себе плитку, сантехніку, меблі, освітлення, дзеркала та аксесуари для ванних кімнат. Весь товар можна одразу зручно й легко замовити в інтернет-магазині.

Зміни торкнулися буквально кожного розділу сайту. У компанії зазначають, що піклувалися не лише про покупців, але і про потенційних співробітників. Відтепер на офіційному сайті можна зручно переглядати та відгукуватися на вакансії.

Попри свій вагомий 30-річний досвід на ринку України та 26 офлайн-магазинів, що працюють в 14 містах країни, у компанії зазначають, що розвиток digital-сервісів — один із пріоритетних напрямів для Агромат.

«Ми докладаємо максимальних зусиль, щоби допомогти українському споживачу знайти та придбати товар для ремонту осель швидше, простіше, дешевше. А це відбувається і завдяки інтернету», — зазначають у компанії.

Довідка

Національна мережа магазинів плитки та сантехніки Агромат заснована в 1993 році та нараховує 26 магазинів, які працюють у 14 містах України. Найбільший комплекс плитки та сантехніки Агромат із новим аутлетом сантехніки розташований у Києві, по вул. Академіка Булаховського 2–4.