Ср. Тра 15th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Fashion-вітрина всередині ТРК Проспект, флешмоб #ZARAповертайся, відкриття від Levi’s, VOVK, Reserved, магазини Duna та Sinsay, які відкриються незабаром та інші новини fashion-ритейлу в матеріалі RAU.

1st stylish stage у ТРК Проспект

Arricano презентувала у своєму київському ТРК Проспект 1st stylish stage – fashion-вітрину всередині торговельного комплексу, в якій будуть експонуватися товари брендів-орендарів.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

На відміну від класичної вітрини – за склом – у ТРК Проспект експозиція актуальних товарів розташована в центральному атріумі з можливістю огляду на 360 градусів. Товари різних брендів об’єднані тематичною сезонною концепцією з використанням елементів декору та світла, обраним стилем представленого одягу та аксесуарів, не маскуючи індивідуальність, автентичність виробів ритейлерів.

До першої експозиції увійшли сім стильних й актуальних літніх образів від Springfield та women’secret. Усі образи створив провідний український дизайнер одягу Кирило Харитонцев. Одяг та аксесуари, які представлені на 1st stylish stage, доступні у магазинах Springfield та women’secret на першому поверсі ТРК Проспект.

1st stylish stage є новим довгостроковим проєктом ТРК Проспект й передбачає регулярне оновлення всіх категорій товарів, які є частиною фешн-експозиції.

Levi’s в ТРЦ Ocean plaza

Минулого тижня у столичному ТРЦ Ocean plaza відкрився оновлений магазин Levi’s. Оформленням магазину займалась компанія Synergy Construction. 

Reserved в одеському ТРЦ Riviera Shopping City

5 липня у одеському ТРЦ Riviera Shopping City відбулося довгоочікуване відкриття Reserved. Відновлення роботи цього магазину є першим кроком до відновлення роботи польської групи LPP у торговельному центрі.

Також зараз проходять реконструкцію і відкриються у найближчому майбутньому магазини Sinsay, Cropp та House. Завдяки цим змінам мережа LPP знову буде повноцінно функціонувати в ТРЦ Riviera Shopping City.

VOVK в Черкасах

Український бренд одягу VOVK відкрив нову студію у місті Черкаси за адресою: бульвар Шевченкв, 244.

Флешмоб #ZARAповертайся від українських ТРЦ

Один з головних ТРЦ України, харківський ТРЦ Nikolsky, запустив флешмоб серед українських торговельних центрів #ZARAповертайся та закликав інших приєднатись до даної акції.

Після початку повномасштабного вторгнення рф усі магазини мережі Inditex були зачинені. А це бренди ZARA, Pull&Bear, Massіmo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home і Uterq?e. Компанія Inditex не пішла з ринку, а призупинила свою діяльність в Україні. Незважаючи на те, що багато міжнародних брендів, які у 2022 року закрили свої магазини, вже повернулися на ринок нашої країни, Inditex поки не поспішає.

7 липня харківський ТРЦ Nikolsky опублікував вірусне відео “Харків кличе! #ZARAповертайся!” . В рамках флешмобу гості Nikolsky розфарбували вітрини тимчасово зачиненого магазину закликами скоріше повернутися та зізнаннями у прихильності бренду.  До цієї акції почали приєднуватися й інші ТРЦ. Respublika Park, Riviera, Forum Lviv та King Cross Leopolis прийняли естафету та опублікували свої відео на підтримку даного флешмобу.

У Forum Lviv зазначили, що разом з відвідувачами з нетерпінням чекають повернення іспанського бренду. ТРЦ також закликав долучитися до флешмобу інших колег, зокрема Skymall, Lavina Mall та інших.

Duna в ТРЦ Sofia Mall

У київському ТРЦ Sofia Mall відкривається магазин Duna, який працюватиме на першому поверсі ТРЦ на площі 52 кв. м. Договір оренди був підписаний брокерами компанії UTG.

Фірмові магазини Duna розташовані по всій Україні: у Львові, Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Луцьку, Ужгороді та багатьох інших містах. Але оператор весь час розширює мережу для того, щоб бути ближчими до своїх клієнтів у кожному куточку країни. У мережі представлені товари компанії Дюна-Веста – єдиної української фабрики з абсолютно повним спектром панчішно-шкарпеткових виробів (ПШВ), яка була створена ще у 1965 році на базі Червоноградської фабрики. Компанія виготовляє широкий асортимент виробів різної технологічної складності: від шкарпеток до колготок і панчіх на кожний день.

Sinsay у ТРЦ Глобал UA

У популярному житомирському ТРЦ Глобал UA відкриється магазин відомої торгової мережі Sinsay. Перший у місті магазин оператора розміститься на першому поверсі торговельного центру на площі 875 кв. м.

Магазин Sinsay представить мешканцям та гостям міста Житомир широкий асортимент одягу для дівчат та молодих людей, чоловіків та жінок, а також товарів для немовлят, дітей та товарів для дому. Торгова марка Sinsay – є частиною польської групи компанії LPP, яка продовжує свій розвиток в Україні та вірить у майбутні перспективи країни.

Договір оренди підписаний компанією UTG, яка продовжує працювати на благо мешканців України та на власному прикладі демонструє ринку можливості заповнення торгових площ своїх партнерів у складні години.