Ср. Тра 15th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

Звіт Фундації Дім Рональда МакДональда за місяць

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Фундація Дім Рональда МакДональда продовжує утримувати Сімейні кімнати у лікарнях. Тут госпіталізовані діти і їхні рідні можуть проводити час разом, в спокої та комфорті. П’ять Сімейних кімнат працюють у найбільших державних дитячих лікарнях Львова, Вінниці, Києві, Сумах та Рівному. За весь час їх відвідали більше 180 000 разів. Також Фундація підтримала Херсонщину: передала рятувальникам та потерпілим бензинові мотопомпи, робочі комбінезони, обприскувачі, рідину для дезінфекції та продуктові набори на загальну суму 4 360 000 грн.

Благодійна галерея за результатами тихого аукціону придбала кабінет діагностики слуху для дітей лікарні “Охматдит”

За результатом тихого аукціону перша благодійна галерея сучасного мистецтва Art Ukraine Gallery придбала кабінет діагностики слуху для дітей найбільшої дитячої лікарні країни НДСЛ “Охматдит”. Завдяки тихому аукціону вдалося зібрати 1 мільйон 800 тисяч гривень. Основна частина зібраних коштів спрямована на придбання кабінету для діагностики та реабілітації дітей із порушеннями слуху, а інша частина підуть на допомогу для реабілітації військових з порушеннями слуху. Придбане обладнання забезпечує повну діагностику та реабілітацію слуху та стане значним кроком у наданні якісної медичної допомоги дітям та військовим, що цього потребують.

EVA разом із фондом “Дігнітас” розпочинає проєкт “На захисті краси України”

Лінія магазинів EVA разом із фондом “Дігнітас” розпочинає проєкт “На захисті краси України”.
Його мета – зібрати 8 000 000 гривень на навчання та забезпечення дронами й необхідним устаткуванням 100 аеророзвідниць Збройних Сил України.  Навчання аеророзвідниць триватиме 33 дні. Протягом цього часу військові працюватимуть із симулятором польотів, а після вдалого іспиту перейдуть до бойових FPV-дронів. Долучитись до ініціативи можна на касі будь-якого магазину EVA або на сторінці проєкту.

Замовити послуги з копірайтингу, дизайну та/або відеомонтажу у студентів/-ок курсу Career Hub Pro: фриланс для молоді з інвалідністю 2.0

Команда Career Hub в межах програми USAID “Мріємо та діємо” запустила другий набір курсу Career Hub Pro: фриланс для молоді з інвалідністю. 75 студентів та студенток успішно вивчають інструментарій, завдяки якому вони зможуть професійно надавати послуги з копірайтингу, графічного дизайну та відеомонтажу. Тепер їм потрібна підтримка в отриманні свого першого замовлення, яке вони зможуть реалізувати під час практичної частини навчального курсу за підтримки кваліфікованих тренерок.

VBET підтримує благодійний матч Game4Ukraine за участі Андрія Шевченка та Олександра Зінченка

VBET стає партнером благодійного матчу Game4Ukraine, який відбудеться 5-го серпня в Лондоні на стадіоні Стемфорд Бридж між світовими зірками футболу. Склади двох команд, капітанами яких є амбасадори фандрейзингової платформи UNITED24, Андрій Шевченко та Олександр Зінченко, оприлюднено на офіційному сайті.