Пт. Кві 26th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Популярність онлайн-покупок з кожним роком зростає. Це зумовлено зайнятістю сучасних людей, які все більше прагнуть приділяти час кориснішим та цікавішим заняттям, пише RAU.

Зручність онлайн-шопінгу полягає в тому, що немає необхідності їздити магазинами і стояти в довгих чергах. Ви просто відкриваєте каталог на сайті та обираєте потрібні продукти, додаючи їх у кошик. Далі просто слідуйте інструкції та чекаєте, поки ваша посилка буде привезена за вказаною адресою.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Знижки та акції для онлайн-покупців

Кожна людина хоче максимально заощадити на покупках. Компанія Мегамаркет онлайн пропонує низькі ціни та вигідні умови співпраці. Регулярні акції та знижки дозволяють купувати товари за зниженими цінами. Такі програми лояльності періодично оновлюються, тому слідкуйте за ними у вкладці “Товари зі знижкою”, або підпишіться на розсилку та отримуйте листи з важливою інформацією від компанії. В акції входять продукти з різних категорій:

  • м’ясо, птахи, риба;
  • фрукти й овочі;
  • товари із молока, яйця;
  • побутова хімія; канцелярія;
  • товари для дому та інші.

Щоб легко знайти потрібні позиції, використовуйте фільтри, тим самим ви відсортуєте товари за категоріями.

Якісний сервіс Zakaz та продукти в Мегамаркет

Оформити замовлення можна у будь-який час доби. Для цього необхідно мати номер телефону українського провайдера. Оформляючи замовлення, клієнт може залишати коментарі для збирача. Така деталізація дозволить зібрати замовлення максимально точно, щоб задовольнити запити споживача.

Якщо продукт не влаштовує вас, доступна послуга – повернення або обмін. Тютюнові вироби та алкоголь не підлягають обміну. Товари окремої групи “суперфреш” повинні бути перевірені під час кур’єра. Якщо щось виявиться неякісним, повернення потрібно зробити одразу.

Швидка обробка та доставка замовлень

Кожна заявка обробляється максимально швидко, щоб обслуговувати якнайбільше клієнтів. Кур’єрська служба здійснює транспортування до дверей у рамках вільного вікна. Розклад вікон є на сайті, тому при необхідності ви можете отримати цю інформацію.

Вартість доставки залежить від обраного вами способу та адреси, куди потрібно привезти посилку. Мінімальна ціна кур’єрських послуг – 89 гривень. За додаткову вагу доведеться доплатити. Таблицю розрахунків можна побачити на сайті. Переходьте на сайт торгової мережі, робіть вигідні покупки та оцініть переваги співпраці з онлайн-платформою!