Пн. Кві 29th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Новий Золотий Вік і найбільша Люксоптика у Києві, три нові магазини Золота країна, рекордна капіталізація LVMH та інші тематичні новини в матеріалі RAU.

Новий Золотий Вік у Києві

У столичному ТРЦ Lake Plaza, розташованому на вул. Маршала Малиновского, 12 А, розпочав роботу новий магазин Золотий Вік. В ювелірному бутику представлені прикраси всіх напрямків моди. Стильний і зручний дизайн інтер’єру допоможе легко зосередитися на пошуку певної категорії прикрас. Спеціальне зонування відокремлює колекції за стилем і змістом. Кожен може підібрати для себе золоті прикраси з діамантами та іншими дорогоцінними каменями. При цьому ключовий фокус формату зроблений на трендових колекціях цього сезону.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

Найбільша Люксоптика у Києві

Нова оптика знаходиться у Києві по вул. Хрещатик, 52. Площа нової Люксоптика становить 239 кв. м. На першому поверсі зосереджено найбільший з усіх київських магазинів асортимент оправ і сонцезахисних окулярів на будь-який смак і гаманець. Понад 1600 окулярів у одному місці — це і нові колекції від світових брендів Ray-Ban і Gucci, Polaroid і Dolce&Gabbana, Versace, Vogue і Guess, і окуляри власних торговельних марок Sunderson і Luxoptica, і бренд CASTA з новою колекцією «Подумки», де сучасна українська естетика переплітається з палкою шаною до традицій.

У найбільшій в Києві Люксоптика облаштовано осередок із окулярами для малечі, а також є майстерня з виготовлення окулярів. Два затишних кабінети офтальмолога розташовано на другому поверсі.

Новий бутик SOVA в Черкасах

Ювелірний бренд SOVA відкрив нову локацію в черкаському ТРЦ Lubava за адресою бульвар Шевченка, 208/1. Фірмовий бутик розташовано на другому поверсі в центральній галереї, неподалік ескалатора. В магазині можна скористатися послугою ультразвукової очистки прикрас, а також випити кави у зоні відпочинку та неспішно обрати свої нові ювелірні образи.

Наразі в Україні працює 38 локацій ювелірного бренду SOVA у 15 областях: у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові, Ужгороді, Хмельницькому, Тернополі, Івано-Франківську, Запоріжжі, Луцьку, Полтаві, Вінниці, Чернівцях та Сумах.

Золота країна в Одесі

В грудні ювелірна мережа Золота країна відкрила три нові магазини. Перший з них почав роботу в Червонограді Львівської області,  за адресою вул. Шевченка, 3, другий – у київському ТРЦ Lavina Mall, що розташований на вул. Берковецька, 6. Ще один новий торговельний об’єкт мережі відчинив свої двері покупцям напередодні Нового року – в Одесі у ТЦ Riviera. В кожному з них професійні продавці-консультанти допоможуть вибрати прикраси з широкого асортименту мережі. Спеціальне зонування відокремлює колекції за стилем і змістом, при цьому ключовий фокус зроблено на трендових колекціях.

Ювелірна мережа Sribna Kraina відкрила нові острови у Тернополі та Києві

Жителів і гостей міста Тернопіль запрошують відвідати фірмову торговельну точку по вул. Текстильна, 28 в ТРЦ Подоляни, в столиці – за адресою вул. Маршала Малиновского, 12 А, в ТРЦ Lake Plaza. Покупцям пропонують ювелірні прикраси та аксесуари, що поєднують в собі класику і новітні тенденції ювелірної моди. Також тут можна підібрати ювелірний подарунок близьким та друзям.

Найбільший виробник предметів розкоші LVMH вперше досяг капіталізації в 400 млрд євро

Акції Louis Vuitton Mo?t Hennessy (LVMH) піднялися до нового рекордного максимуму, у результаті чого ринкова капіталізація групи вперше досягла 400 мільярдів євро. Про це пише Економічна правда з посиланням на Reuters. Зазначається, що LVMH закріпила своє лідерство в якості найдорожчої компанії Європи. “Як і інші компанії в сфері розкоші, які сильно залежать від Китаю, LVMH виграла в цьому році від швидкого відновлення другої найбільшої економіки світу. Однак деякі аналітики заявили, що подальший приріст вартості акцій може стати важчим для досягнення”, – пише агентство.

Раніше в цьому місяці голова групи LVMH Бернар Арно провів перестановки в топ-менеджменті групи, призначивши свою дочку Дельфіну на посаду керівника Christian Dior і назвавши нового боса Louis Vuitton.