Пт. Кві 19th, 2024
u0432u0430u043au0430u043du0441u0456u0457

Як Сільпо, Comfy, Bomond, Rozetka, Цитрус, Чорноморка, Varus, ТРЦ Respublika Park, MOYO, Сім23, Агромат, Anabel Arto, Фокстрот та безліч інших ритейлерів приймали участь у флешмобі #FreeTheLeopards.

20 січня, після того, як уряду Німеччини відмовився передати Україні танки Leopard 2, українські та європейські користувачі соцмереж запустили спільний флешмоб, суть якого полягала в розміщенні світлин у леопардовому одязі з хештегом #FreeTheLeopards. В одному лише Instagram учасники флешмобу згенерували понад 12 000 дописів з відповідним хештегом. Як не дивно, це допомогло і “леопардів звільнили”: Україна отримає довгоочікувану наступальну зброю, яка допоможе видворити окупантів з української землі. Серед учасників флешмобу виявилося безліч ритейлерів і представників бізнесу з суміжних сегментів. RAU пропонує ознайомитися з їх творчістю.

u0420u0438u0442u0435u0439u043b u0432 u0422u0435u043bu0435u0433u0440u0430u043c

“Кицюні, час леопардових лосін настав”, – натякнув на тренд сезону луцький ТРЦ Порт City.

Мережа АЗС WOG запропонувала “збадьоритись дикою енергією” і представили каву у стаканчику із відповідним дизайном. “Кава для Шольца”, – зауважили в коментарях до публікації.

Мережа ресторанів Чорноморка з нагоди флешмобу запросила усіх до своїх ресторанів на оселедець під леопардовою шубою.

В Сільпо три роки назад ніби готувалися до майбутнього флешмобу #FreeTheLeopards, коли відкривали на Лук’янівці супермаркет у стилі одного з найвідоміших художників світу – Вінсента ван Гога. “Коли родичам з Німеччини радієш більше, ніж дешевим яйцям в Сільпо”, – пожартував на злобу дня ритейлер.

“Пане Шольце, обирайте що хочете з нашого асортименту, а ми подивимось що є у вас”, – запропонували в Епіцентр.

Мережа супермаркетів Novus також “вимагає леопардів”. На честь цього напекли п”ятнистих круасанчиків.

В мережі магазинів косметики та парфумерії Bomond побажали, щоб настав той час, коли найбільшим головним болем буде — який парфум обрати на вихід?. “Для того, щоб цей день настав потім, сьогодні ми ширимо хештег #freetheleopards та всією Україною просимо танки Leopard”, – написав ритейлер у соцмережах.

Нова пошта влаштувала у себе на сторінці голосування, чи не випустити їй такі коробки. Майже 1000 користувачів виявилася ЗА!

В Anabel Arto вирішили звільняти леопардів за допомогою брендових жіночих купальників. Окрім жартів, підпис до допису був абсолютно серйозний: “Нам потрібні леопарди задля миру у всьому світі! Захистимо Україну, демократію і свободу разом”.

“Вдягнув костюм по случаю. Так шо там, леопарди вийдуть гуляти? Бо ми з ШАРКами вже зачекалися”, – заявили в мережі АЗК ОККО і похизувалися файним прикидом на логотипі.

Ще безліч ритейлерів додали леопардового вбрання до своїх основних світлин. До флешмобу приєдналися Spar, Аврора, Цитрус, Лоток, EVA, Фокстрот, KLO, ТРЦ Retroville, Червоний маркет та інші.

Фоксі також причепурилася і приміряла модний лук.

Але не у всіх лого дозволило донести чіткий меседж про воєнно-соціальну позицію компанії. Логотип Yasno в леопардових тонах став просто схожий на стрінги.

Логотип і дійсно у леопардовому виглядає неоднозначно.

В мережі магазинів Varus пофантазували на тему, якби леопард зайшов до них в супермаркет. Відповідне зображення із хештегом флешмобу розмістили у себе в соціальних мережах.

Фірмовий котик Monobank також прийняв участь у акції.

Володимир-Волинська птахофабрика Епікур пообіцяла надати сил “для важливих рішень”.

В Eldorado заради свята отримання “леопардів” і дня народження Володимира Зеленського, на яке припало отримання німецьких танків, запалили свічки із цифрою 45.

У Comfy запустили дводенну акцію, яка “стовідсотково буде до вподоби всім українцям”. За промо-кодом Leopard ритейлер запропонував купляти плямисті товари зі знижкою до -25%.

В MOYO запропонували усім охочим просто придбати пристрій ДБЖ-APC для захисту техніки від перепаду напруги. “Ну, а котик самі знаєте, що…”, – загадково написав ритейлер.

“Схоже, в цьому сезоні все буде трішки по-іншому, ніж бачив Pantone. Leopard – найбажаніші плямисті принти українських інтер’єрів цього року”, – помітили в Агромат.

В мережі маркетів Сім23 запропонували смаколики усім, хто хвилювався за передачу танчиків. “DonAt worry – ходять чутки, що леопарди уже на свободі”, – зауважили в мережі.

Це книжкові леопарди, а ми чекаємо на броньовані, – зазначили в Yakaboo.

В Auchan Україна заявили, що “нам всім потрібен леопард, якщо ви розумієте, про що ми” і розмістили свою добірку тематичних світлин.

В ТРЦ Respublika Park пройшлися по орендаторам і назбирали свою колекцію леопард-style. “Друзі, леопард знову в тренді. Разом із ТРЦ Respublika Park випускай свого леопарда на волю та обирай найстильніші товари”, – написали в Facebook ТРЦ. На фото запропоновані образи від брендів Frank Walder і Mohito.

“Мода не існує поза контекстом”, – заявили в Intertop.

В Kasta також замислилися повернути леопардовий принт в гардероб. “Шановний канцлере, Kasta міняє цих леопардів на Leopard 2, обіцяємо доставку швидше ніж 2-3 тижні”, – зробили підпис до зображень на сторінці маркетплейсу.

“Коли вже не знаєш, як йому натякнути”, – пожартували в Rozetka, натякнули на нерішучість канцлера Німеччини і запропонували на вибір товари в леопардових плямах.

Український бренд Andre Tan прямо закликав вдягати свій леопардовий одяг, робити фото та викладати у соцмережі з хештегом #freetheleopards. “Щоб пришвидшити передачу леопардів в Україну. Будь частиною інтернет-війська”, – написав в Instagram він.

В KTC навіть гаджети натякають, що леопарди — то musthave для поставок в Україну.

В мережі магазинів MyPlay сфотографували ефектного іграшкового леопарда. “Хижим поглядом також хочемо сказати #freetheleopards”, – написав ритейлер.